Elnézést, mondták az orosz katonák, miután véletlenül egy lakóházat találtak el

2022. november 01. 12:27

Az ukránok által visszafoglalt Limanban vannak ukrán- és oroszpártiak is, egyikük szerint a két kormány a földért és a hatalomért harcol, de ezt a lakosság szenvedi meg – a Szabad Európa riportja.

2022. november 01. 12:27
null

A Szabad Európa riportot készített Limanban és Kupjanszkban, a két települést nemrég foglalták vissza az ukrán katonák. A lakosság egy része orosz-, másik része ukránpárti. Egyikük mindkét két kormányra haragszik, mert a földért és a hatalomért harcolnak, de a lakosság szenvedi ezt meg.

Egy idős férfi elmesélte, hogy az egyik orosz tank – „a mieink” – elhibázták a lövést, és véletlenül egy lakóházat találtak el. Elnézést kértek, de „hogy lehet ezt megbocsátani, amikor nagy lyukat ejtettek a ház falába” – teszi fel a kérdést.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dezodor
2022. november 02. 12:25
láttam pár ukrán gyilkolásokról szóló videót, a kintiek mutatták, volt amelyiket nem bírtam végig nézni, annyira kegyetlen volt hogy amit nagyapámék meséltek a 2 vh-ból az matinénak számított
Tiborfia
2022. november 01. 19:10
Rosszkor volt rossz helyen.
masikhozzaszolo
2022. november 01. 17:41
Véletlenül megerőszakoltam...
szandrarabo
2022. november 01. 17:27
Nem vagyok meglepődve. Sokakat csak úgy kidobnak arra a frontra, morál a béka feneke alatt. Képesség - megdöbbentően alacsony.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!