Tiszteletet követel a britektől az albán miniszterelnök

2022. november 02. 19:26

Közben Einsteint idéz, csak hogy biztosra menjen.

2022. november 02. 19:26
null

Edi Rama albán miniszterelnök azzal vádolta az Egyesült Királyságot, hogy országa állampolgárait teszi bűnbakká a brit bűnözés és határproblémák miatt. „Az albánokat célba venni (ahogy egyesek szégyenletes módon tették, amikor a Brexitért harcoltak), mint Nagy-Britannia bűnözésének és határproblémáinak okozóját, könnyű retorikának tűnik, de figyelmen kívül hagyja a kemény tényeket” – írta Edi Rama szerda délután a Twitteren.

Ugyanazokat a dolgokat ismételgetni és más eredményeket várni őrültség (kérdezd Einsteint!)”.

Rama a továbbiakban figyelmeztette az Egyesült Királyságot „a bűnözés retorikája” miatt, és azt mondta, hogy országa kész együttműködni Nagy-Britanniával, amíg az „tényeken” és „kölcsönös tiszteleten” alapul.

A miniszterelnök senkit sem említett név szerint, de kirohanása két nappal azután történt, hogy a brit belügyminiszter azzal keltett felháborodást, hogy a parlamentben „az invázió megállításáról beszélt déli partjainkon”.

 

 

Nyitókép: Az albán miniszterelnök. Fotó: MTI/EPA/Natasa Kupljenik

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2022. november 03. 07:01
Albán? Mint az orosz... Bűnözők.
Jooee
2022. november 02. 20:32
Egy senkiházi banda az egész, nyilvánvaló, hogy a briteknek fogalmuk sincs a másik tiszteletéről.
Jooee
2022. november 02. 20:32
Egy senkiházi banda az egész, nyilvánvaló, hogy a briteknek fogalmuk sincs a másik tiszteletéről.
Akitlosz
2022. november 02. 20:05
"Tiszteletet követel a britektől az albán miniszterelnök" Amint erősebb lesz az albán flotta a brit flottánál meg is fogja kapni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!