Videón, ahogy egy orosz drón telibe kap egy ukrán hadihajót

2022. november 04. 12:45

A Dnyeperen tartózkodó hajót telibe kapta a Lancet-drón.

2022. november 04. 12:45
null

A RIA Novosztyi osztotta meg Telegram-csatornáján a videót, amelyen a leírás alapján az látható, hogy egy orosz drón belerepül egy ukrán hadihajóba. A leírás alapján az ukrán katonai hajó a Dnyeperen tartózkodott. 

A felvételt megtekintheti itt: 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2022. november 04. 23:07
Őngyilkos dróneltérítő..Az ukrán válasz az öngyilkos drónokra.:))
lurker
2022. november 04. 21:42
mandiner, ezt hogy mertétek lehozni? miért nem videójátékból kivágott ukrán sikereket mutogattok???? mi folyik itt
Secnir
2022. november 04. 21:21
:D na jó. forráskontroll=0 "A RIA Novosztyi osztotta meg Telegram-csatornáján a videót, amelyen a leírás alapján az látható, hogy egy orosz drón belerepül egy ukrán hadihajóba. A leírás alapján az ukrán katonai hajó a Dnyeperen tartózkodott. " a ria novoszty szerint t.me/rian_ru/184442 A hadiipari komplexum egyik forrása felfedte a RIA Novostinak a Lancet drónok valódi nevét: "Product-51" és "Product-52". A képen - a készülék alapváltozata ("Izdeliye-52") 3 kg-os robbanófejjel és két X-alakú szárnnyal. A második képen egy modernizált drón ("Izdeliye-51") 5 kg-ra megerősített robbanófejjel és egy X-alakú szárnyú csapást mér egy ukrán katonai hajóra. (by google translator) szóval. 1. itt az orosz lancet másfél éves videója - kínából: www.youtube.com/watch?v=9bwvWscERPw ha ez leesik egy gyengébben páncélozott hajóra, kb nagyot durran, és annyi. ha neadjisten betalál egy nyitott ablakon, ott tud esetleg páncélt repeszteni, kis területen, de ez , amint a videóban is lehet látni, kb 5-10 nm-es területre lett kitalálva, főként emberek ellen. 2. a telegramban nem írják, hogy a dnyepren lett volna az ukrán "hadihajó" 3. a dnyepr, mint folyó 100%-ban ukrán ellenőrzés alatt áll, a legközelebbi orosz állás kb 100 km. (kivéve a dnyepr fehérorosz szakaszát). a lancet hatótávolsága max 40 km. 4 a liveuamap.com -on 72 órát pörgettem vissza, nem volt támadás a dnyepr-en, sem környékén. 5. a lancet képes 2-3kg töltetet cipelni magával. a videón akkora drab szakadt le az álló hajóról, hogy az több, mint 3 kg bármilyen töltetet feltételez. 6. és végül: az ukránok már másfél hete panaszkodnak az esős és ködös (ukrajnában megszokott novemberi) időjárásra. a videón verőfényes napsütés van, az árnyékok alapján meg lehet saccolni a hónapot. nem november. további jó szórakozást.
Armageddon
2022. november 04. 19:40
Nézd már meg mikor reagáltál rá! Hannibal legalább korrekten elismerte, hogy ti nem értetek semmit!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!