Orbán-ellenes dzsemborit rendeztek Brüsszelben

2022. november 24. 17:38

Találkozott Daniel Freund, Damian Boeselager és Didier Reynders

2022. november 24. 17:38
null

Orbán-ellenes dzsemborit rendeztek Brüsszelben. Didier Reynders, jogérvényesülésért felelős uniós biztos a Twitteren osztott meg egy képet, melyen együtt pózol Daniel Freund és Damian Boeselager EP-képviselőkkel. 

„Találkoztam Daniel Freund és Damian Boeselager európai parlamenti képviselőkkel, akikkel a jogállamiság magyarországi helyzetéről és a helyreállítási alapról szóló tárgyalásokról is beszéltünk” – fogalmazott a biztos.

 

 

Daniel Freund: Orbánnak ezúttal nem szabad megúsznia

„Az EU-ban egyre nagyobb az egyetértés abban, hogy Orbán Viktor túl messzire ment a Putyin-pártiság, a korrupció, a jogállamiság lerombolása terén" - írta a német EP-képviselő. Új nap, új Daniel Freund kritika. A német EP-képviselő megint rekordot döntöget, a mai napon „mindössze" hat bejegyzésében támadta a magyar kormányt.

 

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. november 26. 06:29
Megvettek,buzik,és elvakitott,megzsarolt nők-az usai deep state zsidók "csapásmérő ,fegyelmező erői.". Ez SEMMIVEL SEM JOBB,mint a megszállo szovjet volt-csak még ajasabb,és ugyanúgy barátnak kell nevezni..
Drbobee
2022. november 25. 23:05
"Atomot nekik. Atomot a bestiáknak!"
Ólat a trolloknak
2022. november 25. 13:25
Az a középső az igazi nyomi belga kretén, a két szélső csak belterjes német..
mokány
2022. november 25. 12:07
A diktatúrák jellemzője : a csicskák elhatárolódnak .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!