Daniel Freund: Orbán Viktor a teljes kontrollra törekszik

2022. november 14. 17:48

„Az egyetemekkel és a sajtótermékekkel kezdődött. Most a szupermarketek” – fogalmazott a liberális EP-képviselő.

2022. november 14. 17:48
null

Daniel Freund ismét Orbán Viktort kritizálta Twitter oldalán. A Politicon megjelent egy cikk, melyben azt vélelmezik, hogy Orbán Viktor elüldözi a külföldi szupermarketeket Magyarországról. Erre reagált most a liberális EP-képviselő.

„Az egyetemekkel és a sajtótermékekkel kezdődött. Most a szupermarketek. Orbán Viktor a teljes kontrollra törekszik” – fakadt ki Freund.

 

Politico: Orbán Viktor elüldözi a külföldi szupermarketeket Magyarországról!

A Politico hosszas cikkben elemezte a külföldi tulajdonú szupermarketek magyarországi helyzetét, és arra jutott, hogy a magyar miniszterelnök elüldözi őket innen. Mint írták, „a kormány a magas árakat ürügyként használja arra, hogy magasabb adókkal és árplafonokkal vegye célba a külföldi kiskereskedőket, például a Spar és a Lidl áruházláncokat.

 

Nyitókép: YouTube

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trinitysum
2022. november 15. 18:06
Támogatjuk! Orbánt Leyen helyébe! Kétszeresen is jól járunk!
KBA98
2022. november 15. 17:05
egy barom!
Alaric
2022. november 15. 15:55
Kerestem a Tescoban kötelezően kifüggesztett óriási Orbán-fotókat, de nem találtam ilyet. Igaz, Freund-portrét sem. Talán ez a hiba.
Saksafar
2022. november 15. 15:40
Freund totálisan barom, ez a gond. Ezt az elmebeteget elküldeném dolgozni, hogy kicsit kaparássza a való világot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!