Daniel Freund: Orbánnak ezúttal nem szabad megúsznia

2022. november 23. 17:57

„Az EU-ban egyre nagyobb az egyetértés abban, hogy Orbán Viktor túl messzire ment a Putyin-pártiság, a korrupció, a jogállamiság lerombolása terén” – írta a német EP-képviselő.

2022. november 23. 17:57
null

Új nap, új Daniel Freund kritika. A német EP-képviselő megint rekordot döntöget, a mai napon „mindössze” hat bejegyzésében támadta a magyar kormányt. Ezek közül lentebb kiemeltük az egyik „legérdekesebbet”.

„Az EU-ban egyre nagyobb az egyetértés abban, hogy Orbán Viktor túl messzire ment a Putyin-pártiság, a korrupció, a jogállamiság lerombolása terén” – írta Freund. Majd hozzátette: „Ezúttal nem szabad megúsznia”!

Nyitókép: Twitter

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vistvan
2022. november 25. 07:16
Szánalmasak vagytok, mert az egész eu egy elnyomó, kizsákmányoló szervezetté vált napjainkra.
kérdés
2022. november 24. 21:34
Amikor ilyen megszólalásokkal tanálkozom, mindig az jut eszembe, pályát tévesztettek. A hóhér szakma hozzájuk valszeg jobban passzolna.
Attologic
2022. november 24. 21:29
Hat nem is fogja meguszni.. Mi magyarok ujbol leontjuk a szeretetunkkel, kiallunk mellette, mert o is kiall a nemzete mellett..RAADASUL szemben megy egy hatalmas aradattal, ahol mar nincs emberi ertekrend, felcserelodnek a szerepek, apa huz szoknyat es varrogat, anya nadragot es varrat pocst maganak. Korulottunk elmebaj, de Viktor mi veled, igy elkerjl a baj.... Aki erti, ertse, aki hallja az hallja meg, aki tehehi tegye es ne habozzon! Kozel a nap amikor Isten iteletet tart, aki hu a kuldetesehez az meg fog allni dicsosegben, aki csurhe es elarulja csaladjat, nemzetet, azt kiokadjak, az gyalazatra jut...
Vakfolt
2022. november 24. 12:49
Mit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!