Daniel Freund Budapesten tölti a következő néhány napot, és persze máris fenyegetőzik

2022. november 07. 18:44

A német EP-képviselő közölte: Magyarországon az EU alapértékei forognak kockán.

2022. november 07. 18:44
null

Daniel Freund a Twitteren tudatta követőivel, hogy a következő napokban Budapesten lesz.

Természetesen a magyar kormány támadása sem maradhatott ki a posztjából. Közölte, hogy hazánkban az Európai Unió alapértékei forognak kockán. Hozzátette: „Megnézem közelebbről az EU-Bizottság híres 17 intézkedését (túl kevés) és azoknak a magyar kormány általi (rossz) végrehajtását”.

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2022. november 10. 16:38
Megvan. A hisztéria és a hülyének tettetés után a retardáltság jeleit vélem felfedezni. Megoldható tehát a világ legkisebb puzzle-ja.
Innogreen23
2022. november 09. 03:03
Őőő bocs hogy beleszólok a kedvenc időtöltésetekbe, egymás szivatásába, csak egy gyors kérdés. Nem tudja vki hogy ezt a Freund gyereket hol szállásolják el? Má'hogy milyen lőszert vigyek, ugye.
Kivűlálló
2022. november 08. 18:56
"Daniel Freund Budapesten tölti a következő néhány napot, és persze máris fenyegetőzik" A gépének még leszállási engedélyt sem volna szabad adni, de ha ez még is megtörténne és ez a légykárva a lábával érintené Magyarország szent földjét, a repülőtéri terminálból azonnal visszafordítani (és leszarni az EU-s diplomata útlevelét)! Csak akarni kell! Azt már mondtam egy párszor, hogy ha én az utcán belefutnék, olyat vernék rá, hogy a repülő is csak kétszerre tudná hazahordani, ami maradt belőle!
Jooee
2022. november 08. 18:20
Ennek a kis köcsögnek buzeráns kapcsolatai vannak itt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!