Orbán Viktornak üzent az ukrán külügy

2022. október 25. 11:06

„Az Ukrajnának nyújtott segély nem jótékonykodás, hanem Európa befektetése saját biztonságába” – fogalmazott az ukrán külügy szóvivője.

2022. október 25. 11:06
null

Reagált Orbán Viktor nyilatkozatára az ukrán külügy, a magyar miniszterelnök ugyanis korábban úgy fogalmazott, hogy a brüsszeli szankciók, valamint az Ukrajnának nyújtott uniós segítség azzal a kockázattal jár, hogy a háború kiterjed az EU területére. 

Ha az EU nem gyakorol nyomást az oroszokra a szankciókkal, akkor egykettőre Budapesten lesznek az orosz tankok”

– mondta Oleg Nyikolenko.

A szóvivő szerint „az Ukrajnának nyújtott segély nem jótékonykodás. Ez Európa befektetése a saját biztonságába. Csak közös erőfeszítésekkel lehet megállítani az orosz fenyegetést”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 353 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andras zoli
2022. október 26. 06:53
Kedves Ukrán barátaink! Tudjátok mi különbség van az Ukránok és a poker gép között? Anyi higy a pokergépen néha lehet nyerni, ezen a háborun csak Zelenski és a közelben lévő segnyalok gazdagodnak,ti szegény Ukrán nép meg a halál a jusotok! Ja és hogy lehet megbizni benük? Kérdezük meg azt a turúl szobrot hogy hova repült? Vagy azt is Putyin lopata el? Meg hogy az Eu hejreállitásokról tárgyal? Nem korai még?????
Jusztiscsak
2022. október 26. 01:09
Az EU a szövetségesünk, aki 29 éve 1000milliárdokkal támogatta volna a felzarkózásunkat, hogy egy virágzó, fejlett, gazdag ország lehessünk. Ahogy a csehek, szlovénok, Litvánok..stb azok is lettek. Csak nálunk maffiakormányunk és sleppje magánvagyona lett belőle, mint a közpénzeinkből és közvagyonunk jó részéből is Szétlopták az országot. Erkölcsi megítélésünk a világban nulla alatt, hány mindenki, ha kiejted, hogy magyar vagy. Köszönet a tolvajoknak. 0-24-ben tolják a ruszki propagandát nektek és lassan a fél ország a világ leszégyenletesebb, legundorítóbb tömeggyilkos, agresszor mellett áll. Miközben a tény, hogy a mocskos ruszkik a világ 2. legnagyobb hadseregével elpusztítanak egy független országot. Ezreket ölnek meg, gyerkeket, anyakát, fiatalokat kínoznak erőszakolnak meg. Temetnek jeltelen tömegsírokba, vagy milliószámra vállnak földönfutóvá, élnek a föld alatt fagyoskodva emberek az elvetemült gyilkos, barbár mocskos ruszkik miatt. Térjen már észhez mindenki! Nem hiszem el, hogy a jó erkölcs ennyire kiveszett belőletek. Bizonyítsuk be, hogy a magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez....lemossuk a gyalázatot, amit ez a tolvaj, hazug, a népét átbaszó kormány tesz. Ukrajna a szabadságharcát vívja, hősiesen.
Jusztiscsak
2022. október 26. 00:44
Elferdített erkölcsű szégyenteljes csürhe vagytok. Fordítva ültök a lovon. A disznó törpéteket megvették kilóra a gyilkos ruszkik. A tolvaj vére nem engedi elengedni a koncot, mert Paks 2-ből még egy "majorság" kijönne. Közben a tömeggyilkos agresszor Putyin fasszopásával az országunk és minden magyar erkölcsi megítélését járatja le. Lassan az egész világ köp egyet, a magyar szó hallatán. Azt nem tudom, hogy ennyire buták vagytok, hogy felültök a hamis ruszki propagandának, amit 0-24-ben az M1 tol, vagy ennyire elferdült lelkivilagú senkihazi itt mindenki. Nektek nem fog 100 milliárdokkal nőni a magánvagyonotok, ha a gyilkos faszát szopjátok, csak a Viktor maffiózó bandájának.
norbert1970
2022. október 25. 21:51
Ukrajnától jobban tartok mint az oroszoktól.Kár volt őket így túlfegyverezni.Ha vége lesz a háborúnak akkor nehogy valakivel össze akasszák a bajszukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!