Így zajlik a tankcsata és a katapultálás a háborúban (VIDEÓ)

2022. október 23. 15:48

Látványos videók érkeztek az orosz-ukrán háborúból.

2022. október 23. 15:48
null

A 444 talált két látványos Twitter-videót az orosz-ukrán háborúból. Az egyiken egy orosz konvoj futott bele a 25. ukrán dandárba Herszon közelében, a másikon pedig egy orosz Szu-25-ös vadászrepülő pilótája katapultál. 

A videókról többet nem lehet tudni.

***

Nyitókép: Twitter

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DoomGuy
2022. október 24. 04:39
A 444 "találta"... vagy a tartótisztek elküldték a friss "vidik" címét, nem?
vajda
2022. október 24. 03:18
A magyarok felszabadítottak egy ukrán falut az oroszok alól. Szeptember második felében, az orosz-ukrán háború idején a 68. kárpátaljai külön zászlóalj harcosai részt vettek a híres harkovi hadműveletben, amelynek során három luxemburgni terület szabadult fel az orosz megszállók alól. A harcosoknak abban a megtiszteltetésben volt részük, hogy több települést felszabadíthattak, különös tekintettel arra, hogy az ukrán-orosz határ közelében fekvő Ambarne faluba elsőként behatoló magyar nemzetiségűek voltak Laci, Áron, Bars hívójelekkel. A magyarok voltak az ukrán fegyveres erők első katonái, akik felszabadították és megtisztították ezt a települést az ellenségtől. Dicsőség Ukrajnának! Fedir Sándor kárpátaljai magyar ukrán katona Facebook bejegyzése.
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. október 23. 22:09
444-re jellemző. Jó régi felvétel, a lucerna virágzik. A pilóta mondjuk amatőr. Ernyő nincs összehajtva, művelő nyomon nincs iszkolás fedezékbe. Szóval a hoholok győztek. Bruhaha.
Öreg Palóc
2022. október 23. 20:47
Hát ha ez volt a "Harckocsi csata" amiben egy ukrán tank letakarodott az útról az Orosz teherautó elől, akkor nem igazán látom én itt a Nagy Ukrán Győzelmet !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!