Putyinnak legalább három dublőre van – állítja az ukrán kémfőnök

2022. október 02. 17:50

Azért sietett leszögezni: ő maga nem számít „Putyin-szakértőnek”.

2022. október 02. 17:50
null

Kirilo Budanov vezérőrnagy, az ukrán katonai hírszerzés vezetője egy interjúban azt állította: 

Az orosz elnöknek legalább három dublőre van”.

Hozzátette ugyan, hogy ő maga nem számít „Putyin-szakértőnek”, de az ukrán elhárításban van néhány ember, aki az orosz elnökre specializálódott. „Annyit azonban még én is kijelenthetek, hogy legalább három dublőre biztos van az elnöknek. De hogy valójában mennyi van, azt csak akkor tudhatnánk meg, ha még mélyebbre ásnánk ebben a kérdésben” – fogalmazott Budanov. 

Hozzátette azt is: Oroszországban többen voltak, akik meg akarták akadályozni az ukrajnai inváziót, de a „végső döntés mindig egy ember kezében van”, utalva az orosz elnökre.

 Nyitókép: Mikhail Klimentyev / SPUTNIK / AFP

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2022. október 03. 16:56
Még szép, bizonyos státusz megköveteli a dublőrt.
kozmosz
2022. október 03. 03:44
Három? Akkor legalább tudnak bridzselni.
Vitéz János
2022. október 02. 23:26
Ez mennyiben érdekes bárkinek is, minek adja közre ez az uki kémfőnök? Ha három van, hát három. Az uki kémfőnök inkább azt szimatolja ki, és adja közre, hogyan és kik árulták és árulják el az országát.
Paskai
2022. október 02. 23:16
Wali az egyik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!