Orosz külügy: Brüsszel idézte elő az ukrajnai háborút

2022. október 11. 09:28

Maria Zaharova Telegram-oldalán üzent a Nyugatnak.

2022. október 11. 09:28
null

Brüsszel saját kezűleg idézte elő az ukrajnai háborút – írta közösségi oldalán Maria Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője. A diplomata szerint az Európai Unió jólétét az olcsó orosz energia alapozta meg, azonban Európának rá kell jönnie végre, hogy Moszkva és Kína már nem lesz az az uniós gazdaság fejlődése szempontjából, mint eddig.

„Az uniós diplomácia vezetője elfelejtette hozzátenni, hogy az EU mindezt saját politikai elitjének és az Egyesült Államok érdekében fellépő európai bürokraták nagy seregének köszönhetően veszítette el.

Brüsszel saját kezűleg csinálta az egész Ukrajna körüli válságot

– írta Telegram-oldalán Zaharova, kommentálva az EU külügyi vezetőjének, Josep Borellnek szavait.

 

A nyitóképen: Marija Zaharova. Fotó: Russian Foreign Ministry / Sputnik via AFP

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brabham1963
2022. október 11. 15:09
Az anyád picsáját Zacharova!! Gyíkra vele! :))
Töki
2022. október 11. 11:42
Nagyjából. Bár a háborút a nagytesó - jueszé - idézte elő.
Zolcsika
2022. október 11. 11:15
Mennyi hűlye van vezető beosztásban. És még több aki el is hiszi. Olyan, hogy olcsó orosz energia nem volt. Világpiaci ár, az van. Az orosz gáz és olaj most olcsó, amivel Kína és India jól jár. Abban igaza van, hogy Oroszország nem vesz részt többé az únió jólétében. Mert minden szinten ki van picsázva. Egyébként ezekkel az üzletekkel ők nyertek többet. Kínát nem értem miért keverte ide. Úgy tudom velük zavartalan a kereskedelem.
káli
2022. október 11. 11:03
Szóval a mandi még a címben is hazudik!DDD Nem csalódtam!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!