Orosz nagykövet: Németország átlépte a vörös vonalat

2022. október 18. 10:48

Németország orosz nagykövete, Szergej Nyehajev figyelmeztette a németeket a fegyverszállítások kapcsán.

2022. október 18. 10:48
null

A TASZSZ hírügynökségnek nyilatkozott Németország orosz nagykövete, Szergej Nyehajev. Az orosz nagykövet elítélte Berlin fegyverszállítását Ukrajna részére, azon az alapon, hogy ezeket a fegyvereket nem csak oroszok ellen, de civilek ellen is bevetik. 

Ez egy olyan vörös vonal, amit nem lett volna szabad átlépnie Németországnak, tekintetbe véve, milyen bűnöket követtek el a nácik népünk ellen a legutóbbi világháborúban”

– fogalmazott.

Szerinte a fegyverszállítások „a lehető legrosszabbul érintik” a két ország közti kapcsolatokat, emellett pedig a konfliktust is csak meghosszabbítják. 

Reménykedünk abban, hogy felülkerekedik a józan ész, de csak még több fegyerszállításról érkeznek hírek”

– húzta alá.

Nyitóképen: Olaf Scholz egy önjáró légvédelmi gépágyút szemrevételez. Fotó: Axel Heimken / POOL / AFP

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
veszettfejsze
2022. október 18. 19:50
Nagyjából egyetértünk, már csak azt nem értem, akkor miért mégis ide jársz. Van máshol is elfogultság, de a mandi kormánysajtó és ez a kör ahol legkevésbé nem kapsz objektivitást. Kevésbé nyíltsisakos agymosás mint egy Origó, de jócskán megy a manipuláció itt is, mint mindenhol, ahol érvényesül a kormánypropanda stratégiája. Az elmondottaid alapján nem a mandi cikkeit kellene egymással átlagolnod, hanem a mandit a telexszel, hvg-vel, 444-gyel, mércével, g7.hu-val, miegymással.
pemete jakab
2022. október 18. 19:49
"Orosz nagykövet: Németország átlépte a vörös vonalat" Oroszország az ukrán határ átlépésével lépte át a vörös vonalat.
fatman
2022. október 18. 15:42
Hát igen... Teljesen jogos...
Akitlosz
2022. október 18. 13:59
"Orosz nagykövet: Németország átlépte a vörös vonalat" És? Következmény? Még több gáz az Északi Áramlaton Németországnak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!