Nógrádi György és a volt védelmi miniszter megmondja, elkerülhető-e még a harmadik világháború

2022. október 15. 11:00

Benkő Tibor volt miniszter, vezérezredes arról is beszél, mekkora az esélye annak, hogy Putyin ledobja az atomot.

2022. október 15. 11:00
null

Mekkora az esélye annak, hogy Putyin ledobja az atomot, mi a NATO érdeke az orosz-ukrán háborúban, elkerülhető-e még a harmadik világháború – ezekről a kérdésekről beszélgetett Benkő Tibor magyar vezérezredes, a Honvéd Vezérkar volt főnöke és Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a Klebelsberg kastélyban. Az eseményről az Ultrahang biztonságpolitikai csatorna osztott meg egy összefoglalót, amelyet az alábbiakban megtekinthet.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Folyékony Szilárd
2022. október 16. 07:05
Az agyatlan orbánseggnyaló birkák már megint filozofálgatnak, jósolgatnak közpénzért.
Gyzoltan
2022. október 15. 17:26
"Nógrádi György és a volt védelmi miniszter megmondja, elkerülhető-e még a harmadik világháború" Ez nálatok még kérdés? -megsúgom; elkerülhetetlen! -csak az ideje látszik kérdésesnek... A zsidóság, mint egy szájzárt kapott harci-kutya, nem fogja elengedni az orosz zsákmányt... Egy az egyben, ugyanazon az úton jár, mint mikor Németországot kivégezték... Most Oroszország a cél, hogy majd később Kína is sorra kerüljön... -hiba is lenne megtörni a folyamatot akkor, mikor végre a fél világot sikerült mozgósítani Oroszország leverésére...
Józsi6
2022. október 15. 15:28
Azt nem lehet tudni, hogy ki nyeri, kár találgatni, mert a nukleáris és vegyifegyveren kívül van még néhány igen hatásos eddig be nem vetett fegyver. Azért ezt érdemes elolvasni Washington Times: az amerikai hadsereg lemaradt Oroszország és Kína mögött a hiperszonikus fegyverek terén A The Washington Times (WT) az amerikai kongresszus jelentésére hivatkozva arról számol be, hogy az amerikai hadiipari komplexum elmarad Oroszország és Kína mögött a hiperszonikus fegyverek kifejlesztésében. A WT jelentése szerint az amerikai fejlesztéseknek komoly problémái vannak a hiperszonikus célpontok követésével. A geostacionárius műholdradarok például sokkal nehezebben észlelik a hiperszonikus célpontokat, amelyek sebessége 6000 kilométer/óra nagyságrendű, mint a hagyományos ballisztikus rakétáké, amelyek kiszámíthatóbb pályán repülnek. Erdeti cikk: https://m.washingtontimes.com/news/2022/oct/11/us-sensors-unable-track-chinese-russian-hypersonic/
sorivo4
2022. október 15. 14:41
Egy orosz-ukrán konfliktus nem a harmadik világháború, bármennyire is szeretnék azt egyesek vizionálni. A harmadik világháború azt jelentené, hogy az amerikai flotta megsemmisülne Tajvan partjainál. Ez csak egy birodalom agonizációja, ami nehezen veszi tudomásul, hogy leáldozóban van neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!