Al Jazeera: Apadnak az Egyesült Államok lőszerraktárai

2022. október 08. 13:40

A lap információi szerint az amerikaiaknak hamarosan fel kell hagyniuk Ukrajna támogatásával.

2022. október 08. 13:40
null

A katari székhelyű lap arról ír, hogy

hamarosan eljöhet az a pont, amikor az Egyesült Államok már nem tudja ellátni Ukrajnát

azokkal a fegyverekkel, amelyek elengedhetetlenek az orosz invázió elleni harchoz – a készletek ugyanis gyorsabban fogynak, mint ahogy pótolni lehetne őket, tudósít minderről az Index.

„Oroszország február 24-én kezdődött inváziója óta Washington lett Ukrajna legnagyobb fegyverszállítója: a háború kezdete óta több mint 16,8 milliárd dollár értékben nyújtottak katonai segítséget” – írja az Al Jazeera.

Nyitókép: Yuji Kato/AFP

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kecmec
2022. október 09. 20:14
Jó lesz,csak már vége lenne a háborúnak és hejre állna a gazdaság.
vamonos
2022. október 09. 02:47
Lehet benne valami. Egy cikkben azt írták, hogy az USA igért fegyvereket az ukiknak, de az a dolog szépséghibája, hogy csak 3-4 hónap múlva tudják szállítani, mert addigra tudják legyártani.
Ronon
2022. október 08. 17:13
Apadjanak csak nyugodtan, sivalkodjanak bidenék :D Aztán nehogy fellázadjanak egyszer a drága felfegyverzett amerikai polgárok gg
monuskaroly
2022. október 08. 16:49
Az most milyen szép, hogy a déli republikánus államok buszoztatják a migriket New Yorkba, Washingtonba? Be is vannak szarva a balos demokraták, már sírnak is hogy nincs lóvé!!! Bidenék bukni fognak!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!