Clint Ehrlich: Amerika épp most ismerte el, hogy szövetségeseik követték el a Dugina elleni merényletet

2022. október 06. 06:20

A külpolitikai szakértő szerint a „CIA most ismerte el az igazságot”.

2022. október 06. 06:20
null

„Amerika épp most ismerte el, hogy ukrán szövetségesei követték el azt a terrorista merényletet, amelyben Daria Dugina életét vesztette” – írta Twitter-oldalán az ismert külpolitikai elemző, Clint Ehrlich.

Állítását többek között arra a The New York Times-ban megjelent cikkre alapoza, mely szerint az Egyesült Államok úgy véli, ukránok álltak a még augusztusban elkövetett merénylet mögött.

„Orosz hamis zászlós művelet volt”

Ehrlich hozzátette, „ukrán-párti beszámolók szerint ez a robbantás egy orosz, úgynevezett »hamis zászlós művelet volt.«” Azt a katonai műveletet nevezzük hamis zászlósnak, amikor álcázott egységek más, kívülálló erők nevében követnek el támadásokat.

– összegezte gondolatmenetét a szakértő.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Darja Dugina autóját augusztus végén robbantották fel Moszkva közelében. Az eset után több találgatás kapott szárnyra. 

A vonatkozó bejegyzést alább olvashatják:

Nyitókép: Kirill Kudryavtsev/AFP

 

 

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2022. október 07. 11:45
Akinek ilyen barátai vannak, nem kell ellenség.
kukubenko
2022. október 06. 11:11
Linkelj egy tudományos fost, ami arról értekezik, hogy az Árpád-háziak Afganisztán területéről származnak. Nincs nekem a zsidókkal semmi bajom, csak a szemtelen és tisztességtelen emberekkel van bajom, akik között feltűnően sok a zsidó. Tudod, te végbélféreg. Márai Sándor idézet, akinek zsidó felesége volt.
mysstes
2022. október 06. 10:31
.
ppix
2022. október 06. 10:23
Nem tökmindegy melyik jóakarója volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!