El a kezekkel a munkácsi Turul szobortól!

2022. október 14. 11:08

Az ilyen lépések csak Orbán Viktor Oroszországot kiszolgáló politikájának nyújtanak táptalajt.

2022. október 14. 11:08
null
Jobbik

„Európa jelenleg is minden tőle telhetőt megtesz, hogy a lehető legnagyobb segítséget nyújtsa Ukrajnának az orosz agresszor elleni küzdelemben. A magyar nép is segítő kezet nyújtott és erőn felül támogatja a hazánkba érkező ukrán menekülteket.

Éppen ezért állunk felháborodva Munkács város vezetésének döntése előtt, miszerint eltávolítják Munkács váráról a magyarság egyik történelmi jelképét, a Turul szobrot, amit 2008-ban a két nemzet a közös történelmi múlt és a nemzetiségek békés együttélésének jegyében helyezett vissza évszázados helyére.

Az ilyen lépések a magyar társadalom egészét felháborítják, amivel csak Orbán Viktor Oroszországot kiszolgáló politikájának nyújtanak táptalajt.

Ezért még a mai nap folyamán megkeressük Munkács város polgármesterét, hogy felhívjuk a figyelmét lépésének súlyosságára.”

Kapcsolódó:

A kormány is reagált a munkácsi turulszobor eltávolítására
„Egy európai értékeket valló országban alapvető fontosságú a történelmi emlékművek és emlékhelyek kölcsönös tisztelete” – fogalmazott Potápi Árpád.
Bővebben...

Nyitókép: Sebestyán Sándor István/Facebook
    

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2022. október 15. 07:27
Húzzál be egyet Zselének. (Aztán nyalj be az EU-nak)
amca
2022. október 14. 20:20
Gyöngyösi Gyagya gyurma. Itt már csak az a kérdés ,mikor jön el a megdougless ? Van esély. Bangóléhoz mehetsz glettelni :
Lajoss
2022. október 14. 16:17
A Torgyán Pubi már ott verné a tamtamot..:)
Böszme
2022. október 14. 15:55
Rothadt náci jobbik a náci zongoristával szövetkezik a magyarok ellen! Van bőr a pofájukon még ebben a helyzetben is Orbánt támadni!!! Pokolba ezzel a hazaáruló bandával!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!