Volt munkácsi polgármester: Ha Putyin nyerne, Kárpátalja egy része Magyarország irányítása alá kerülne

2022. október 19. 14:12

Viktor Baloga szerint a magyar kormány Putyin legnagyobb európai szószólója.

2022. október 19. 14:12
null

„A magyar kormány ma Putyin legnagyobb európai szószólója/ügyvédje. Folyamatosan arra törekszik, hogy megakadályozza az újabb szankciók bevezetését, vagy, hogy enyhítsen a már bevezetett szankciókon. A magyar uniós biztos szándékosan, minden lehetséges módon próbálja gátolni európai integrációnkat”fogalmazott Facebook-bejegyzésében Munkács város 1998 és 1999 közötti polgármestere, Viktor Baloga. Úgy folytatta:

„Mondok mást is,

ne adj Isten, ha Putyin nyerne – Kárpátalja egy része ilyen vagy olyan formában, lojalitásáért cserébe Magyarország irányítása alá kerülne

– fejtette ki az egykori városvezető, akinek most a fia irányítja Munkács városát.

Fotó: SERGEI SUPINSKY / AFP

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibi72
2022. október 22. 09:26
.
Vladiszláb
2022. október 21. 12:57
A nemzeti öntudatunknak jót tenne, ha Kárpátalját visszaszereznénk. Az nemzeti érdekünk, hogy az amerikaiak ukrajna nevű projektje megbukjon, mert, ha a nácikat győzelemre segítik az amerikaiak, akkor a következő nép mi leszünk, amelyiket elpusztíttatnak az ukrán nácikkal. Mellesleg a Kárpátaljával visszakapnánk százezer magyart, négyszázezer nyugati kultúrájú ruszint és másfél millió gyilkos hajlamú nácit... Nem biztos, hogy jó fogás lenne.
Karbantartó9
2022. október 21. 10:32
Ha ez bekövetkezne, akkor neked nem az lenne a legnagyobb bajod, hogy Kárpátalja hova tartozik, hanem hogy hova bújjál a szemétségeid miatt.
Csillagrombolo
2022. október 20. 20:38
Már rég leigázták volna az ukránokat :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!