Robbanás rázta meg a krími hidat

2022. október 08. 07:48

Előbb kigyulladt vasúti kocsikról érkeztek hírek, majd kiderült: brutális bombatámadás rázta meg a krími orosz hidat, ami részben le is dőlt.

2022. október 08. 07:48
null

„Ég egy üzemanyagtartály a Krím-félszigeten, a Kercsi-szorosi híd egyik szakaszán” – számolt be a TASzSz orosz állami hírügynökség Oleg Krjucskov, a félsziget vezetőjének Telegram-bejegyzése alapján. „Az előzetes információk szerint egy üzemanyagtartály ég az egyik szakaszon. A hajóívek nem sérültek. Korai még az okokról és a következményekről beszélni. A tűz oltása folyamatban van” – írta Krjucskov a Telegram-csatornáján.

Az első hírek után jöttek a fejlemények: kiderült, hogy bombarobbanás érte a krími hidat, ami részben le is dőlt.

A fejleményekről szóló újabb hírünk itt olvasható.

A lángokban álló szakaszról már több felvétel is kikerült a közösségi médiára:

 

 

Az autópálya sajtószolgálata szerint a hídon a gépjárműforgalmat is felfüggesztették.

a rendkívüli helyzetekkel foglalkozó minisztérium és a közúti szolgálat munkatársai dolgoznak a helyszínen, lokalizálták a tüzet” – mondta a sajtószóvivő. Kercsben Szvjatoszlav Bruszakov, a város polgármestere azt közölte, azoknak az autóknak, amelyek nem tudnak áthaladni a krími hídon vízzel és mellékhelyiséggel ellátott parkolót szerveztek.

Arról egyelőre nem tudni, mit szállítottak a szerelvények, írják.

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. október 08. 09:07
Provokáció. A sokadik. A taktikai atomot akarják-hogy "visszalőhessenek" -a soha el nem múló usai deep state zsidó világbirodalom eljövetele érdekében.
Reszelő Aladár
2022. október 08. 08:53
És akkor elkezdték sarokba szorítani a medvét. Ráadásul kapott néhány sebet is, ami rohadtul nem árt neki, de még jobban felnyomta az agyát. Amerika tudja ezt egyedül megállítani, csak ott meg ag egyszemélyi vezető kb beszámíthatatlan. Azt tudjuk, hogy a döntéseket nem ő hozza. De azt nem, hogy valójában ki.
oegyg
2022. október 08. 08:49
Meggyújtották Putyin szülinapi tortáján a gyertyát. Most már csak bele kell nyomni a fejét.
Zolotarjov
2022. október 08. 08:42
Pedig mán a lippschike azt hitte, hogy kigyulladt a beton, valami speckó usák csudifegyvertől..:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!