Putyinnak küldi születésnapjára a hídrobbantást egy ukrán politikus

2022. október 08. 11:25

„Boldog születésnapot, Elnök Úr!” – írta a Twitteren Olekszij Danilov.

2022. október 08. 11:25
null

A Portfolio szerint úgy tűnik, hogy Ukrajna Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanácsának titkára, Olekszij Danilov elégedett a ma reggeli, Krími hídon történt robbanással. A brit Sky News megjegyezte, írják, hogy örömét fejezte ki a történtek kapcsán.

„Boldog születésnapot, Elnök Úr!” – írta a Twitteren Olekszij Danilov ukrán politikus, mellékelve egy videómontázst, amelyen a Krími hídnál történt robbanás, illetve Marilyn Monroe ikonikus születésnapi köszöntője szerepel.

A montázs:

 

 

A Portfolio emlékeztet: a „születésnapi köszöntő” oka az, hogy Vlagyimir Putyin előző nap ünnepelte 70. születésnapját.

„A Krími híd elleni támadásra azután került sor, hogy ukrán tisztviselők többször is fenyegetőztek a híddal összefüggésben”

– teszi hozzá a brit portál. Egyelőre nem tudni, mi okozta a robbanást: vagy baleset, vagy ukrán szabotázsakció történt.

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ERA79
2022. október 08. 21:33
Kíváncsi vagyok, Mókuci vajon mit kap Vlagyimirtól január 25-én? Lesz meglepi? Nem lesz meglepi?
Kivűlálló
2022. október 08. 16:42
Tartok tőle, hogy lesz az ukránoknak hamarosan olyan születésnap, hogy a történelem mind addig fogja emlegetni, amíg ember él majd a Földön...! :) Már alig várom!
pitypang1125
2022. október 08. 15:28
Pofájukra fagy hamarosan a vigyor, van egy olyan érzésem. Kijevnek satú.
nempolitizálok
2022. október 08. 14:51
Putyin is fog küldeni valamit a szülinapja alkalmából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!