Putyin elrendelte: alakuljon bizottság a Krími híd felrobbantása miatt

2022. október 08. 10:13

Közben az orosz közlekedési minisztérium vezetője és a vészhelyzeti miniszter a helyszínre látogat.

2022. október 08. 10:13
null

A TASZSZ orosz hírügynökség arról ír, hogy Vlagyimir Putyin kormánybizottságot hozott létre a Krími hídon létrejött vészhelyzet miatt – közölte be Dimitrij Peszkov, az államfő sajtótitkára.

– mondta Peszkov. Hozzátette: a helyszínre Vitalij Szaveljev, az orosz közlekedési minisztérium vezetője és Alekszandr Kurenkov vészhelyzeti miniszter látogat.

Kép forrása: Twitter

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. október 08. 13:20
"Putyin elrendelte: alakuljon bizottság a Krími híd felrobbantása miatt" Ez rossz jel. Középszintű politikusokra jellemző ilyen intézkedés. Ők már tudják ugyanis a receptet, hogy: ha sürgős intézkedésre lenne szükség, de nem tudod, hogy mit tegyél, akkor alakíts egy bizottságot!
Gyzoltan
2022. október 08. 11:23
"Putyin elrendelte: alakuljon bizottság a Krími híd felrobbantása miatt" -és a bizottság lesz kivezényelve a híd helyreállítására..!
2022. október 08. 11:12
Lehet tévedek, de szerintem rakéta támadás volt a tartó pillérekre. Ha az úttesten volt a robbanás látszana a az aszfalton, a ledőlt részen, de nem látok olyat.
Tubalkain
2022. október 08. 10:58
Teherautó robbant fel a Krími hídon – Oroszország Nemzeti Terrorellenes Bizottsága A közúti híd két nyílása részben beomlott MOSZKVA, október 8. /TASZ/. Felrobbant egy teherautó a krími hídon, aminek következtében egy tehervonat hét üzemanyagtartálya kigyulladt – áll az orosz Nemzeti Terrorellenes Bizottság szombati közleményében. "A Taman-félsziget felől érkező teherautó ma reggel 6 óra 7 perckor felrobbant a Krími híd úti részén, aminek következtében a Krím-félsziget felé tartó vonat hét üzemanyagtartálya kigyulladt. A közúti híd két nyílása részben összeomlott" – áll a közleményben. A bizottság szerint a híd hajózható része feletti ív nem sérült meg. A bizottság azt is közölte, hogy erőfeszítéseket tesznek az incidens okának feltárására és következményeinek kezelésére. Forrás www.tass.com
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!