Váratlanul Ukrajnába érkezett a német államfő

2022. október 25. 07:16

Zelenszkijjel találkozik.

2022. október 25. 07:16
null

Váratlanul Ukrajnába érkezett Frank-Walter Steinmeier német államfő kedden – jelentette az ntv német hírtelevízió. A kölni székhelyű kereskedelmi televíziós csatorna tájékoztatása szerint

a politikusnak ez az első hivatalos látogatása Kijevben, amióta Oroszország február 24-én megtámadta Ukrajnát.

Steinmeier Kijevben Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel találkozik.

(MTI)

Nyitókép: JENS BUTTNER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2022. október 26. 05:41
A náci Z rendelte magához a nácit és nem váratlanul érkezett.
bagira
2022. október 25. 17:51
Magyarország nem kér a von der Leyen-módszerből. Elképzelhetetlen, hogy Magyarország saját eltárolt gázából olyan országoknak adjon, amelyek mindent megtesznek az eus pénzek kifizetése ellen szavaznak a magyar gázellátást szabotálják.
bagira
2022. október 25. 17:43
,,Luxembourgi energiacsúcson elhangzott magyar álláspont ismertetése kapcsán Szíjjártó Péter keddi Facebook-videójában, kiemelve, a nemzeti hatáskörök megőrzése kulcsfontosságú a biztonságos energiaellátás terén. A külgazdasági-, és külügyminiszter kiemelte, elképzelhetetlen hogy Magyarország által a magyar adófizetők pénzéből megvásárolt, a magyar földgáztárolókban eltárolt, a magyar emberek és a magyar gazdaság fogyasztására tartalékba helyezett földgázt mi más országnak adjunk oda. Hozzátette, ez annál is inkább lehetetlen, mert több tagország most azon ügyködik, hogy száműzzék az orosz gázt az európai piacról, de vészhelyzet esetén a magyar tárolókból elfogadnák azt a földgázt, amit jelenleg ki akarnak iktatni az európai piacról.,,
fado
2022. október 25. 12:58
Hatni akar az ukránokra hogy ne robbantsák fel a piszkos bombáikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!