Elárulta hollétüket a TikTok, 23 csecsen harcos halt meg a Dnyeper-átkelés közben

2022. október 28. 22:25

„Ha az a sorsod, hogy elessél egy szent háborúban, akkor ez megtiszteltetés és nagy öröm minden igaz muszlim számára” – kommentálta harcosai elestét Ramzan Kadirov.

2022. október 28. 22:25
null

Ramzan Kadirov csecsen elnök egy Telegram-posztban elismerte, hogy egy csecsen harcoló egység 23 fegyverese esett el a héten a Herszon közeli harcokban – írja a CNN.

A herszoni ukrán kormányzó elmondása alapján

elképesztően banális ok vezetett a muszlim harcosok halálához:

eszerint a csecseneket akkor lőtték le, mikor a Dnyeper keleti partjára kíséreltek meg átkelni, miután a közösségi médiában, így a TikTokon fedték fel óvatlanul tartózkodási helyüket.

„Ha az a sorsod, hogy elessél egy szent háborúban, akkor ez megtiszteltetés és nagy öröm minden igaz muszlim számára” – kommentálta 23 harcosa elestét Ramzan Kadirov.

Nyitókép: MTI/EPA/Makszim Sipenkov

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. október 29. 10:45
Kadirov de izzad
Péterffy
2022. október 29. 10:41
Engem meg kiröhögnek, mikor azt mondom, hogy butít és öl a közösségi média.
ThuleanPerspective
2022. október 29. 09:54
Nem kérünk a muszlimokból sem keletről sem nyugatról sem délről. A muszlim hősiesség inkább a fogyasztó és facebookbuzi arabok és muszlimokban nyilvánul meg. Kadirov el van tévedve, ez a legalja népség.
files32
2022. október 29. 09:46
Ettől már csak az lenne nagyobb szopacs, ha a ruszkik nyírták volna ki Alibabáékat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!