Olasz politikus: Ha ezt a „fegyvert” használhatja Putyin Európa legyőzésére, „a szankciók bumeránggá változhatnak”

2022. október 19. 09:08

Lorenzo Fontana szerint akkor „mi kerülhetünk súlyos nehézségbe”.

2022. október 19. 09:08
null

Az Oroszországgal szembeni szankciók bumeránggá változhatnak Európa számára Lorenzo Fontana, a jobboldali Liga politikusa, az olasz parlament alsóházának új elnöke szerint, aki a RAI1 köztelevízióban nyilatkozott kedd este.

Lorenzo Fontana emlékeztetett, hogy az ukrajnai háború kirobbanását követően ő is hasznos eszköznek nevezte az Európa által alkalmazott szankciókat, „ha azokkal fegyverek nélkül lehet harcolni”. Vigyázni kell azonban, mivel az Oroszországgal szembeni szankciók

– jelentette ki.    

Fegyver Putyin kezében

Kiemelte a gabonaellátás akadozását, és hangsúlyozta, hogy az súlyos élelmiszerválsághoz vezethet, valamint migrációs hullámhoz Afrika és a Közel-Kelet irányából Európába. 

– fogalmazott az olasz politikus. Úgy vélte, nem kizárt, hogy a szankciók hatására az európaiak adják fel előbb, mivel az orosz néphez képest mi kevésbé vagyunk edzettek a nehézségek elviselésében.    

(MTI)

Fotó: Ficsor Márton

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lilyana
2022. október 19. 10:43
De miért beszél jövő időben ez a Lorenzo? Ez már a valóság! És nem is lesz másképp, amíg a hazaáruló meg Európa-áruló libsiknek Amerikából hullik a juti-fali ezért!
Kybon
2022. október 19. 10:41
"... migrációs hullámhoz Afrika és a Közel-Kelet irányából Európába. Ez lehet a fegyver, amit Putyin Európa legyőzésére használ fel” - BRÁÁÁVÓÓÓ! Egy darab olasz politikus rájött arra, hogy az USA hogyan tette eddig tönkre Európát. Hogy ezt most Putyinra ragasztja a Háttérhatalom helyett, hát na, nem lehet minden tökéletes...!
darázs
2022. október 19. 10:21
jó reggelt Európa jó reggelt nyugat
nempolitizálok
2022. október 19. 09:44
Változhatnak??? Változtak, mégis mit gondol a ballibsi olasz kormány miért bukott meg. Visszajött az eu libsik által eldobott bumeráng.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!