Guy Verhofstadt „rasszisták és fehér nacionalisták” térhódítása miatt kérte számon Elon Muskot

2022. október 31. 17:27

Az EP-képviselő szerint a liberálisok és demokraták követőket veszítenek a Twitteren, mióta Musk átvette azt.

2022. október 31. 17:27
null

Guy Verhofstadt közösségi oldalán adott hangot elégedetlenségének a Twitter új vezetési stílusával kapcsolatban, valamint Elon Muskot is számonkérte.

„Szélsőjobboldaliak, rasszisták és fehér nacionalisták egyre nagyobb teret hódítanak, míg a liberálisok és demokraták követőket veszítenek. Mi történik vezérigazgató úr?” – fogalmazott bejegyzésében a baloldali EP-képviselő.

 

Nyitókép: AFP

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petykabá
2022. november 03. 09:15
érdemes végigolvasni a válaszokat. Valami nagyon megváltozott...
anaconda
2022. november 01. 18:34
„Szélsőjobboldaliak, rasszisták és fehér nacionalisták egyre nagyobb teret hódítanak, míg a liberálisok és demokraták követőket veszítenek. Mi történik vezérigazgató úr?” Semmi különös, ezt hívják demokráciának. Meg kitörlik a több millió álprofilt.
Palatin
2022. november 01. 12:49
Verhofstadt valóban olyan hülye, ahogy a fotón látszik. Ilyen idióták vezetik ma az uniót. Nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy Orbánra nemcsak Magyarországon lesz nagy szükség továbbra is, hanem egész Európában. Ha Merkel ma még német kancellár lenne, vagy Trump még amerikai elnök, akkor most nem lenne háború. Mondom én, aki nem voltam nagy rajongója egyiknek sem, de a mai vezetökhöz képest zsenik voltak. Merkel egyet jól tudott: egyensúlyozni, mint egy zsonglör. Merkel letünésével nem lesz többé nyugaton senki, aki csak sejtené is, hogy merre felé kell haladni. Pedig sajnos ö sem volt egy jó navigátor, de legalább elsüllyedni nem hagyta a hajót. Eltünnek a világítótornyok nyugaton. Van der Leyen, Weber, Verhofstadt stb. ilyen kaliberekre van bízva Európa jövöje? Hidegrázás. A Sargentini-féle poshadt, elgombásodott, büzös klima lengi be az egész intézményt. ORBÁNRA ÓRIÁSI SZÜKSÉG LESZ EURÓPÁBAN, MERT Ö TUDJA EGYEDÜL, HOGY MERRE LENNE ELÖRE. Most szidják, de majd követni fogják. Orbánnak szerintük soha nincs igaza, de amikor a valóság visszaüt, akkor kiderül, hogy éppen hogy Orbánnak van igaza. Ö az egyetlen, aki tudja, hogyan lehet megmenteni a kontinenst. Európa jövöje azon múlik, hogy ezt Brüsszel felismeri-e.
néhai Ch.Pilot
2022. november 01. 12:26
"Mi történik vezérigazgató úr?" Tisztul a világ, képviselő úr!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!