El nem hiszi, hogy milyen napot ünnepel ma az Európai Parlament

2022. október 11. 13:15

Háború ide, infláció oda, eljött a Coming Out nap.

2022. október 11. 13:15
null

„A coming out jelentős pillanat minden LMBTIQ+ személy életében, amikor nyilvánosan kinyilvánítja önmagát a világ és a közössége előtt” – szól a legfrissebb sajtóközleménye az Európai Parlamentnek, amelyben meghirdetik október 11-ére az idei (!!!)

Coming Out Napot.

„Az idei coming out-napon azt vizsgáljuk meg, hogy mit jelent az LMBTQ+ emberek számára a Parlamentben és más uniós intézményekben a coming out. A coming out minden egyes esete egyedi és ünneplésre méltó” – folytatták a közleményben amiben újfent sikerült a jelenlegi legnagyobb problémára rátapintani.

A közleményből emellett kiderült, hogy több előadás is lesz a témában – köztük a Nőjogi és Esélyegyenlőségi Bizottság elnöke által. 

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trüpéma
2022. október 13. 20:58
Főleg egy elmebeteg kutyabuzinak micsoda egyedi ünnep lehet a coming out! Vagy egy önmegtartóztató pedofilnak. Vagy egy ürülék-fetisisztának. Kívánom nekik, hogy legyenek mindig összezárva, love is love! Szarjanak is oda a parlament közepére, és mindenki nyalja meg - fesztivál!
Trüpéma
2022. október 13. 20:53
Végjátékosok. Rómának persze évszázadokig tartott, de a modernkori germánok már jönnek Pakisztánból.
critical man
2022. október 13. 16:23
Végül is már minden problémát megoldottak az EU-ban, ez sem maradhatott ki. Érthető, nem?
Gecorbi
2022. október 12. 18:18
Na akkor csatornás fidkany Józsinak és Gazsikának ott a helye, kéz a kézben , buzi fideszesek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!