Csatlakozunk a szociáldemokraták nagy európai pártcsaládjához!

2022. október 14. 15:57

Együtt erősebbek vagyunk, együtt könnyebb!

2022. október 14. 15:57
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára

„A Demokratikus Koalíció az Európai Parlamentben már 9 éve tagja a mérsékelt baloldal frakciójának. Azóta a Demokratikus Koalíció a legerősebb ellenzéki párt lett, Magyarország rendbetétele érdekében Árnyékkormányt hozott létre.

Eljött az idő, és mától hivatalosan is az európai baloldali pártokat tömörítő Európai Szocialisták Pártjának, a PES-nek is a tagjai vagyunk. Erről döntött ma Berlinben, jelenlétünkben a PES kongresszusa. Együtt erősebbek vagyunk, együtt könnyebb! Maradunk baloldali demokraták és európai magyarok.”

Nyitókép: Dobrev Klára Facebook-oldala

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ehetős Odó
2022. október 18. 10:07
Most olvasom, hogy a bolgár tehén előre ivott a medve bőrére. Jól elhajtották a PES-ből, mert egyrészt a nácifasisztaántisémita Jobbikkal paktáltak, másrészt először a libsikhez akartak csatlakozni. Társult tagok azért még lehetnek abban a szarhalomban, ahol a konkurens tehén, Gurmai Zituka az asszonysorsok fő alelnöke...
Robertoo
2022. október 16. 23:47
Együtt erősebbek vagyunk, együtt könnyebb lopni!
Jaja
2022. október 16. 12:27
Nem vagytok ti sem demokraták, sem magyarok! A qurva anyátokat!
Tatulus
2022. október 15. 22:49
Nem, dobrev - ti maradtok labancok - mindig is azok voltatok. Szégyenfolt a hazai közélet térképén!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!