Medvegyev: Ha az amerikaiak leszállítják Ukrajnának a legújabb rakétáikat, kitörhet a világháború

2022. október 12. 17:48

„A leggyorsabb módja az ukrajnai konfliktus világháborúvá fokozásának az, ha a kijevi holdkórosokat nagy hatótávolságú MLRS-ekkel látják el” – fogalmazott. 

2022. október 12. 17:48
null

Dmitrij Medvegyev, Oroszország Biztonsági Tanácsának helyettes vezetője szerint az amerikai MLRS rakétarendszer Kijevbe szállítása felgyorsítja az orosz–ukrán konfliktus világháborúvá válását.

Medvegyev a Telegramon azt tanácsolta a NATO vezetésének és az Egyesült Államok politikusainak, hogy gondolkodjanak józanul, és mérjék fel a kockázatokat:

ha a kijevi holdkórosokat nagy hatótávolságú MLRS-ekkel látják el” – fogalmazott. 

Hozzátette: „A washingtoni és a NATO vezetőinek legalább időnként használniuk kellene az üres fejüket”. „A NATO-főtitkár tézise, miszerint Oroszország győzelme az Észak-atlanti Szövetség vereségét jelentené,  közvetlen megerősítése annak, hogy a blokk részt vesz a hazánk elleni háborúban. Ahogy a mondás tartja – nem az elméből, hanem a szívből. Az őszinte norvég fickó végre beismerte” – írta az orosz politikus. 

Nyitókép: AFP

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agonosz
2022. október 13. 12:34
Köcsög ruszkik! Már megint fenyegetőznek. Mintha törnék-zúznák magukat a békéért! Minek támadtak meg más országot?!
Gecorbi
2022. október 13. 05:46
Medvegyev a fenyegető főhulye....igyi na huj, barom orosz!
wrfri
2022. október 13. 05:43
Látom neki van leosztva a folyton fenyegetőző szerep. Kezd komolytalan lenni
vajda
2022. október 13. 04:18
Gyanítom, hogy nem Medvegyev a legélesebb kés Putyin konyhaasztal-fiókjában. De az is lehet, hogy nincs is ott egy éles kés sem. Ja, a kontraszelekció...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!