Dmitrij Medvegyev üzent a lengyeleknek

2022. október 29. 15:37

„Két módon lehet reagálni a lengyel külügy degeneráltjaira” – üzente kertelés nélkül az orosz politikus.

2022. október 29. 15:37
null

Telegram-csatornáján üzent Dmitrij Medvegyev a lengyeleknek. 

Kétféleképpen lehet reagálni az Oroszországtól háborús kompenzációt követelő lengyel külügyes degeneráltakra”

– kezdte üzenetét.

„Egy: elmondjuk nekik, hogy a Szovjetunió a szocializmus alatt több száz milliárd dollárt juttatott Lengyelországba. Kettő: azt mondjuk nekik, hogy kenjék a hajukra a számolgatásaikat” – folytatta, azzal zárva bejegyzését, hogy a „szankciók miatt még a toalettpapír ára is felment az Európai Unióban”.

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / AFP

Összesen 250 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2022. október 30. 03:53
Elnézést, meghalt valami google szolgáltatás az oldalon, aztán ennyi példányban került fel. Megjegyzem, a mandiner informatikusának kellene elnézést kérnie...
Fideszkutya
2022. október 29. 23:08
Kurva anyját az összes fideszes kommunista szarnak, aki a ruszkik faszát szopja, ezáltal elárulva a lengyeleket. Lengyel-magyar két jó barát, együtt harcol s issza borát!
veszettfejsze
2022. október 29. 22:54
"Dmitrij Medvegyev üzent a lengyeleknek" - biztosan elkeverték a lengyel külögy telefonszát, most szegényeknek üzenni tudnak csak
koronaszepe
2022. október 29. 21:52
Hú, az jó sok pénz! Magyarország vajon mennyi fejlesztési pénzhez, felzárkóztatási forráshoz annak idején a Szovjetuniótól? Vége van, Medvegyev elvtárs! Tovarisi konyec!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!