A Huxit-párti döntéshozók és szimpatizánsok figyelmébe

2022. október 20. 15:59

Nekünk a hazánk Magyarország, és az otthonunk Európa. Nem Moszkva, Európa.

2022. október 20. 15:59
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András

„A Brexit előtt a brit gazdaság a német gazdasági teljesítmény 90%-án volt, de a trendek alapján 10-20 éven belül a legnagyobb európai gazdaság lehetett volna.

A Brexit után a brit gazdaság már csak a német gazdasági teljesítmény 70%-án van, a franciák átvették a második helyet. Theresa May és Boris Johnson bukása után Liz Truss mindössze másfél hónapig bírta hivatalában. Teljes politikai káosz van Angliában, kilátástalan évekkel, évtizedekkel.

Nekünk a hazánk Magyarország, és az otthonunk Európa. Nem Moszkva, Európa.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2022. október 23. 01:16
Bandika! Mondd meg őszintén, ha áprilisban az a szedett-vedett 6 párti koalíció nyerte volna meg a választást, akkor nem ugyanilyen teljes politikai káosz lett volna azonnal Magyarországon is? Mi újság van a "füstbombás"pereddel? Tettél már beismerő vallomást?
nyugalom
2022. október 22. 19:09
Minden nap bizonyitjak hajnallal éleselmejűsegüket!
NTLLK
2022. október 21. 21:01
Kedves Bandi! Maga lesz az utolsó, akitől tanácsot kérek, hogy politikai kérdésekben hogyan döntsek. És akkor is csak azért kérdezem meg, hogy biztos legyek benne, hogy az ellenkező irány a helyes.
toyoda
2022. október 21. 13:20
Jajjj, hagyjad már magad napatomerőmű! Anyád fasza ki van már a hülye vakhitetekkel. Úgy dumáltok itt mindenről, mintha az a legjobb lenne a világon, meg ti hoztátok volna létre. Elmentek a büdös francba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!