Zelenszkij: Érezhetően pánikolnak az oroszok

2022. szeptember 20. 11:01

„Talpalatnyi helye sem marad a megszállóknak” – fogalmazott az ukrán elnök.

2022. szeptember 20. 11:01
null

Zelenszkij Telegram-csatornáján is közzétett hétfő esti videóüzenetében úgy fogalmazott: az ukránok stabilizálják a helyzetet Harkiv régióban, mégpedig annyira határozottan, hogy 

az oroszok érezhetően pánikolnak. Most már biztosak vagyunk benne: a megszállóknak talpalatnyi helyük sem fog maradni Ukrajnában”.

Zelenszkij szerint most fontos a felszabadított területek stabilitásának „ütemezése”, emellett pedig megemlékezett II. Erzsébetről. Elmondása szerint a temetési ceremónián az ukrán miniszterelnök és házastársa vett részt. 

Nyitókép: Genya Savilov / POOL / AFP

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2022. szeptember 20. 17:20
Hitler is ilyeneket beszélt. Először Moszkvánál azután Sztálingrádnál, majd Kurszknál, Kijevnél, Budapestnél, Bécsnél, végül Berlinben. De azok csak jöttek, jöttek, nem mentek, és végül odaértek.
KBA98
2022. szeptember 20. 16:49
Szarfaszú artista!
LancelotDuLac
2022. szeptember 20. 13:24
Mit "pánikolnak" - kétségbe vannak esve, nem győznek leugrálni az orosz oligarchák a toronyházak tetejéről! xDDDD
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 20. 13:19
Nyilván egy Dávid és Góliát küzdelem, de attól még tudjuk, hogy az igazság kinek az oldalán áll.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!