Putyin pénteken jelentheti be a megszállt ukrán területek elcsatolását

2022. szeptember 27. 14:07

Az ezeken a területeken jelenleg zajló népszavazások a tervek szerint szeptember 27-én zárulnak le.

2022. szeptember 27. 14:07
null

A brit védelmi minisztérium szerint Vlagyimir Putyin pénteken fog beszédet tartani az orosz parlament mindkét házának. A minisztérium forrásai szerint „reális esély van arra”, hogy Putyin beszédében hivatalosan is bejelenti Ukrajna megszállt régióinak az Orosz Föderációhoz való csatlakozását. Az ezeken a területeken jelenleg zajló népszavazások a tervek szerint szeptember 27-én zárulnak le.

A jelentés szerint Oroszország vezetői szinte bizonyosan azt remélik, hogy

és megszilárdítja a konfliktus hazafias támogatását. Ezt a törekvést a minisztérium szerint valószínűleg aláássa az Oroszország közelmúltbeli harctéri kudarcainak növekvő hazai tudatossága és a múlt héten bejelentett részleges mozgósítással kapcsolatos jelentős nyugtalanság.

 

 

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
véna
2022. szeptember 27. 15:53
Az a megnyugtató az egészben, hogy az Etelköz végre jó kezekbe került ismét.
skin777
2022. szeptember 27. 15:34
Azért jó látni, hogy putykát is megviselte ez az elmúlt fél év. Iszonyat le van épülve külsőleg. Valami ilyesmit lehetett látni a führeren is az utolsó év alatt.
szandrarabo
2022. szeptember 27. 15:31
Borsod-Abaúj-Zemplén megyét persze nem akarja elcsatolni , pedig azt az ország jó része szívesen odaadná. Kárpátalja sem kell neki. Lehet nem szereti a cigányokat?
hlaci83
2022. szeptember 27. 15:23
Azt az újságírót, aki feltételes módban fogalmaz meg főcímet, kibasznám a picsába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!