Videón, ahogy Putyint ismét megváratják egy hivatalos találkozón

2022. szeptember 15. 19:29

Sadyr Japarov, Kirgisztán elnökének gesztusa valószínűleg tudatos volt.

2022. szeptember 15. 19:29
null

Korábban Vlagyimir Putyinnak volt szokása, hogy megvárakoztatott a találkozón politikai vezetőket (ami lényegében egy politikai eszköz ahhoz, hogy demonstrálja, felettük áll). Az ukrajnai háború óta azonban egyre gyakrabban esik meg, hogy a vele találkozó politikusok várakoztatják meg őt – írja az Index.

Kirgizisztán elnöke egy kicsit megvárakoztatta az orosz elnököt a találkozójuk előtt. Ez látható most a RIA Novosztyi által készített videón is, amelyet az ukrán belügyminiszter tanácsadója osztott meg.

 

 

Kapcsolódó

Videón, ahogy Erdogan szándékosan megvárakoztatja Putyint. Putyin sajátos protokollja, hogy sokszor szándékosan megvárakoztatta a hozzá látogatóba érkező vezetőket, Erdogan most azonban visszavágott. Bővebben..

 Putyin sajátos protokollja, hogy sokszor szándékosan megvárakoztatta a hozzá látogatóba érkező vezetőket, Erdogan most azonban visszavágott.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2022. szeptember 16. 19:51
"Videón, ahogy Putyint ismét megváratják egy hivatalos találkozón" Putyin a "tekintély".
Varta
2022. szeptember 16. 15:13
vagy mondjuk azért b+ mert épp lövik egymást a tadzsikokkal...
pipa89
2022. szeptember 16. 13:33
Nos, finoman mondom, hogy amikor udvariatlanul ott hagyta a színen doktor miniszterelnökünket a moszkvai sajtájon, ez most, neki is megjárt...
Szuper
2022. szeptember 16. 10:22
Ezek a mindenhez (is) értő ukrán politikusok elveszik már a brit tudósok kenyerét! Kirgizisztán ezek után felkészül... A ruszofóbia már népbetegség? Árthat az egészségnek... Egyszer szembe kell velük nézni... Hánynom kell! :-))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!