Videón, ahogy Erdogan szándékosan megvárakoztatja Putyint

2022. július 20. 10:37

Putyin sajátos protokollja, hogy sokszor szándékosan megvárakoztatta a hozzá látogatóba érkező vezetőket, Erdogan most azonban visszavágott.

2022. július 20. 10:37
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök sajátos protokollja, hogy sokszor szándékosan megvárakoztatta a hozzá látogatóba érkező vezetőket, Angela Merkelnek 2014-ben például 4 óra 15 percet kellett az orosz elnökre várnia – írja az Index

A török média szerint Erdogan gesztusa tudatos volt, ugyanis a török elnököt és népes kíséretét 2020-ban Moszkvában két percen keresztül, szintén kamerák előtt előszobáztatta Putyin, ráadásul a tébláboló török delegációról készült videót bőszen terjesztette az orosz állami média is.

A török elnök a keddi teheráni találkozón állt bosszút Putyinon. Az esetről készült felvételen jól látszik, hogy az orosz elnök kínosan, fészkelődve várja Erdogant. Putyin 50 másodpercig összekulcsolt kézzel, testsúlyát egyik lábáról a másikra helyezte, miközben arcokat vágott és a fogát szívogatta. 

Nyitókép: YouTube

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
norwaay
2022. július 21. 08:54
Megint egy értelmes cikk. Viszont ez a videó legalább azt bizonyítja, hogy mennyire halálos beteg Putyin, amit már hónapok óta terjesztenek. Kb. azon a szinten, minthogy gyíkemberek uralják a bolygónkat.
u.hu
2022. július 20. 15:36
Teheránban találkoztak, PERZSIA-ban. Tovább tartott a török motozása.
barany
2022. július 20. 15:08
Álmodozik a nyomor.
Burdisgarage
2022. július 20. 14:43
A két percre kapott egy egyest, teljesen korrekt. Nagyjából mérési hibahatár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!