Térképeken az ukrán ellentámadás

2022. szeptember 09. 10:18

A brit védelmi minisztérium és az Institute for the Study of War (ISW) térképeken mutatja be az orosz-ukrán konfliktus jelenlegi állását.

2022. szeptember 09. 10:18
null

„Az ukrán sikerek a Harkiv-Izium vonalon rést ütnek az orosz információs térben, és olyan mértékben erodálják az orosz parancsnokságba vetett bizalmat, amilyenre a május közepi sikertelen orosz folyami átkelés óta nem volt példa” – írja az ISW.

A brit védelmi minisztérium csütörtökön közzétett térképen pedig jól láthatók az orosz területfoglalások, a két szembenálló fél előrehaladásának irányai, illetve azok a területek, ahol jelenleg a harcok folynak.

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 318 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ExMunkatárs
2022. szeptember 10. 17:48
Tegnap még vicces volt arról olvasni, hogy az egész ukrán támadás csak kamu, a főgonosz zenebohóc és a zsidó usa kommunikációs trükkje, de valójában ebben a pillanatban az oroszok már azal mérnék a legnagyobb csapást az ukránokra, ha gálánsan felajánlanák a februári állapotok visszaállítását.
ZagerEvans2525
2022. szeptember 10. 15:19
Nagyon jó,1&értek. Parányi pontosítás: az I. vh-ban még központi hatalmaknak hívták a végén vesztes szövetséget. A tengelyhatalmak kifejezés a II. vh-ban volt, a Berlin-Róma tengelyre utalva.
brekker
2022. szeptember 09. 19:40
Emelkednek a tőzsdék, van mibe beleadni. Pénteken mindig ez van, kell valami jó hír hétvégére.
hunnemethpeter
2022. szeptember 09. 18:25
Itt egy 23 másodperces animáció az ukrán támadásról https://www.youtube.com/shorts/FhZ7HT7yK5w
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!