Ismét robbanások történtek a zaporizzsjai atomerőmű közelében

2022. szeptember 05. 07:20

A károkról és az áldozatokról egyelőre még nincs pontos információ.

2022. szeptember 05. 07:20
null

Három erős robbanás rázta meg az erőmű felépítésére és kiszolgálására alapított várost, Energodart – jelentette hétfőn a TASZSZ orosz állami hírügynökség. A városban továbbra is kijárási tilalom van érvényben. A károkról és az áldozatokról egyelőre még nincs pontos információ.

Az orosz hírügynökség szerint Energodart és a közeli zaporizzsjai atomerőművet, Európa legnagyobb atomerőművét az ukrán fegyveres erők tűz alatt tartják. 

Nyitókép: Dmytro Smolyenko / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2022. szeptember 05. 10:20
A Mandi is belehalna, ha Zaporozsjénak írná Zaporozsjét Zaporizzsja helyett.
zuriktodor
2022. szeptember 05. 10:13
Nem sikerült visszafoglalni, megpróbálják szétlőni, közben folyamatosan azt hazudják, hogy az oroszok lövik ott magukat. Közben meg ott nézelődik az ENSZ.
Gyzoltan
2022. szeptember 05. 10:06
Mint írtam már, a zsidó Zelenszkij túsznak tekinti az atomerőművet, s a vele született gyilkos hajlamánál fogva, kész akár ki is végezni... Az ukránokat is a zsidóság túszaként kezeli, s küldi őket a halálba, a mészárszékre...
Aerion
2022. szeptember 05. 09:57
Most már a nemzetközi atomenergetikai bizottság képviselői előtt is világos, mi zajlik ott. Úgyhogy egyből orosz ügynökök lettek azok a tudósok, akik odamehettek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!