Kadirov: Érdekes meglepetéssel készülünk az ukránok számára

2022. szeptember 12. 21:10

„Katonáink éjt nappallá téve dolgoznak Ukrajna nácimentesítésén” – fogalmazott a csecsen hadúr.

2022. szeptember 12. 21:10
null

Az Ahmat csecsen különleges műveleti egység „érdekes meglepetéssel” készül az ukrán erők számára – ezt írta Ramzan Kadirov csecsen vezető a TASZSZ szerint.

Kadirov a Telegramon közzétett bejegyzésében azt írta: az Ahmat katonái „éjt nappallá téve” dolgoznak Ukrajna „nácimentesítésén”, és most ehhez előkészítettek egy meglepetést. Hamarosan kiderül, hogy miről van szó.

Most még nem fedem fel a lapokat

– írta Kadirov. 

„Katonáink éjt nappallá téve dolgoznak Ukrajna nácimentesítésén” – fogalmazott a csecsen hadúr.

Nyitókép: AFP

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vamonos
2022. szeptember 13. 12:35
Ukrajna már csődben van, eddig havi 5 milliárd eurót kértek a költségvetési hiány befoltozására, most már 7 - 9 milliárd euróról beszélnek. Meddig fogja ezt bírni Európa, mielőtt az európai országok is csődbe mennek?
Karibá
2022. szeptember 13. 11:22
Hola! ! Nekem úgy tűnik a Kissinger által felvázolt USA megoldás nagyon jól működik. Miszerint mindent meg kell tenni egy politikailag stabil, gazdaságilag erős az EU-t és Oroszországot tartalmazó Európa ellen. Ukrajna legyen Európa forró pontja jól manipulálható vezetéssel aki hajlandó kicsit provokálni az oroszokat-amíg nekik nem mennek. Itt a béke soha nem fog kitörni legfeljebb a fegyverszünet /lásd a két Korea/A helyzet bebetonozva, az orosz és az EU gazdasága a padlón. Huráá! Éljen az USA ! Mit számít azoknak pár millió emberélet, különösen ha nem amerikai ????
Gecorbi
2022. szeptember 13. 11:05
Büdös csecsnya. Nagy pofád van, de a te banda is nagy sallereket kapott az ukránoktól.
Hill
2022. szeptember 13. 10:22
Na, egy hete nyugdíjba vonult. Akkor mégsem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!