Továbbra is a szakadárok ellenőrzik a „Luhanszki Népköztársaság” egész területét

2022. szeptember 14. 19:51

Andrej Marocsko szerint a frontvonal egyes szakaszokon már nagyon közel, mintegy tíz kilométerre húzódik a határtól.

2022. szeptember 14. 19:51
null

Andrej Marocsko, a luhanszki „népi milícia” tisztje a Rosszija 24 hírcsatornának nyilatkozva azt mondta, hogy a „Luhanszki Népköztársaság” egész területe továbbra is a szakadár erők ellenőrzése alatt áll, de a frontvonal egyes szakaszokon már nagyon közel, mintegy tíz kilométerre húzódik a határtól.

A donyecki területvédelmi parancsnokság Mikolajivka és Mikolajivka-2 település elfoglalásáról tett szerdán bejelentést.

Gyenyisz Pusilin, a „Donyecki Népköztársaság” vezetője azt mondta, hogy Marjinkánál sikerült megállítani és részben megsemmisíteni egy ukrán diverzáns csoportot − közölte az MTI. 

Beszámolója szerint Piszkiben és Pervomajszkében, ahol az ukrán erők az elmúlt nap folyamán áttöréssel próbálkoztak, „stabil” a helyzet, Horlivkánál pedig két támadást vertek vissza a szakadárok. Pusilin közlése szerint Artemivszk (Bahmut) külterületein a szakadár és orosz „szövetséges erők” megvetették a lábukat, és előrenyomulásra készülnek.

Nyitókép: AFP

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2022. szeptember 15. 08:25
Itt IS hazafutás lesz.
Sziamiamja
2022. szeptember 15. 02:55
Nagyon megy itt a cope-olás így tovább értelmiségi magyarok:)
zuriktodor
2022. szeptember 14. 21:25
Nem Luhanszk: Kilőtték az oroszok a Karachunovsky víztározó gátját, Krivoy Rogot elönti a víz. https://truevirtualtours.com/panorama/damba-karacunovskogo-vodohranilisa-vysota-500-m Gondolom a következő az Oszkol tározó gátja lesz. Egy kicsit megfürösztik az ukikat, meg áram sem lesz.
sersem4
2022. szeptember 14. 20:48
Érdekes lett a vízállás az Ingulets folyón. Kapnak pár napot a ruszkik, hogy összekapják magukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!