Lekapcsolták a zaporizzsjai atomerőmű utolsó reaktorát

2022. szeptember 05. 16:20

Az Energoatom közleményében rámutatott, hogy az elmúlt három napban az oroszok folytatták az atomerőmű körüli terület intenzív ágyúzását.

2022. szeptember 05. 16:20
null

Lekapcsolták a zaporizzsjai atomerőmű utolsó működő reaktorblokkját, miután az orosz lövedékek megszakították az elektromos vezetékeket – idézte az ukrán Energoatom közlését az Index.

Az energiavállalat közleményében felidézte, hogy 

az elmúlt három napban az orosz megszállók folytatták a zaporizzsjai atomerőmű körüli terület intenzív ágyúzását.

A témában Emmanuel Macron is kifejtette a véleményét. A francia elnök szerint a biztonság helyreállításának egyetlen módja, hogyha az orosz csapatok kivonulnak az erőműből – írta a portál.

Nyitókép: DMYTRO SMOLYENKO / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2022. szeptember 05. 20:44
Annyira gagyi már ez az uki kamuzás.2 naponta kapcsolgatják,lövüldözik azt a szart össze vissza.Hátha beugrik valami süket nyugati és utal nekik még pár milliárdot hogy elhárítsák a nukleáris világ végét.
Minnie
2022. szeptember 05. 17:56
Ez nem termel, a többi áramot meg exportálni akarják a németeknek. Óriási gyertyagyáruk is lehet valahol eldugva ezeznek az ukiknak.
kronosz85
2022. szeptember 05. 17:35
Ezek ilyen Dániel Péter-féle magasságok...
Akitlosz
2022. szeptember 05. 17:21
"Az energiavállalat közleményében felidézte" azt a hazugságot ", hogy az elmúlt három napban az orosz megszállók folytatták a zaporizzsjai atomerőmű körüli terület intenzív ágyúzását." Ugyan miért ágyúznák az oroszok a saját atomerőművüket? Az még hagyján, hogy hülyék az ukránok, de az egész világot is hülyének nézik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!