Zelenszkij: Minél több ütést mérünk egyszerre rájuk, annál kevesebb ütést tudnak majd mérni ránk ezek a terroristák

2022. szeptember 04. 08:00

Az ukrán elnök szerint tovább kell növelni növelni az Oroszországra gyakorolt nyomást.

2022. szeptember 04. 08:00
null

Volodimir Zelenszkij szombat esti videóüzenetében arról beszélt, hogy szerinte Oroszország ezen a télen döntő csapást készül mérni az európai energiaellátásra – idézte az Index az Ukrajinszka Pravdát.

Az ukrán elnök úgy véli, erre két válasz lehetséges: az ukrán egység, ami a terrorállam elleni egység, valamint növelni kell az Oroszországra gyakorolt nyomást. Ez magában foglalja a szankciók minden szinten történő fokozását, valamint Oroszország olaj- és gázbevételeinek korlátozását – hangsúlyozta Zelenszkij. „Minél több ütést mérünk egyszerre rájuk, annál kevesebb ütést tudnak majd mérni ránk ezek a terroristák” – fogalmazott az ukrán vezető.

Nyitókép: GENYA SAVILOV / AFP

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2022. szeptember 04. 16:00
Szegény kis csacsi "Z", mondanám, ha nem egy aljas, tömeggyilkos csicska lenne, aki halomra öleti a sajátjait, és a megmaradók jövője kontójára halomra vásárolja nekik a fegyvereket, hogy ne üres kézzel hadkötelezze minél többüket hősi halni!
nempolitizálok
2022. szeptember 04. 15:50
Libsik itt vannak patronáltjaitok. Igen, jól látjátok, a fiatalok náci köszöntést mutatkák be a táborban. https://ren.tv/news/v-mire/1019440-frantsuzskii-telekanal-pokazal-ukrainskikh-detei-s-natsistskimi-zhestami
Gèbi
2022. szeptember 04. 15:35
Ennek a ripacsnak talán inkább a több millió euróért vásárolt ciprusi nyaralójával kellene elszámolnia és nem a médiában haknizni reggel délbe meg este.
Kekec54
2022. szeptember 04. 15:16
Mikor lázad már fel az ukrán hadsereg ez ellen a tömeggyilkos ellen? Ezért a szipus faszért és amerikai gazdáiért halnak meg naponta több százan közülük értelmetlenül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!