Lekapcsolták a mobilinternetet az oroszok Luhanszkban

2022. szeptember 14. 14:34

Az orosz erők azt állítják ennek ellenére, hogy a térségben „semmi rendkívüli” nem történik.

2022. szeptember 14. 14:34
null

Az orosz erők szerdán elrendelték a mobilinternet lekapcsolását az általuk megszállt luhanszki területen – közölte Szerhij Hajdaj, Luhanszk megye katonai vezetőjé Telegram-oldalán.

„A luhanszki terület megszállók hatóságai továbbra is azt állítják, hogy a régió, vagy ahogy ők mondják, a »köztársaság« – területén semmi fenyegető nem történik.

A helyi szolgáltató szerint ez a megszálló hatóságok utasítása a védelmi képesség és a biztonság biztosítása érdekében” – idézte Hajdajt a Guardian.

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/AP/Jevhen Maloletka

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. szeptember 14. 20:12
Lesz másik xDDDD
llnnhegyi
2022. szeptember 14. 18:23
Brit zsoldosok pácban. Nincs infó!
elfújta az ellenszél
2022. szeptember 14. 16:39
Ez nagyjából a jereváni rádió szintjén mozog. Egy Kijevbe menekült ukrán hivatalnok állít valamit arról, ahol hónapok óta nem járt. Technikailag sincs sok értelme, mert vagy a mobilszolgáltatást kapcsolják le, vagy az internetet Amúgy mindkettőt már régen meg kellett volna lépni az oroszoknak egész Ukrajnában, hogyha komolyan gondolják a hadműveleteket. Mert így online közvetíthet bárki a csapatmozgásaikról a megfelelő helyre színesben
Brandon the great Negro
2022. szeptember 14. 16:33
Ezzel kellett volna kezdeni. Net, energia, élelmiszer. Háború van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!