Medvegyev: Aki ársapkát vezet be, az nem fog orosz gázt kapni

2022. szeptember 03. 10:17

Úgy lesz, mint az olajjal.

2022. szeptember 03. 10:17
null

Az Európai Unió nem fog orosz gázt kapni, ha Brüsszel megpróbálja bevezetni az ársapkát, tudósít a Hír TV. Hozzátették: erről Dmitrij Medvegyev írt a Telegram csatornán. A volt orosz elnök úgy fogalmazott:

Az orosz gáz egyszerűen nem lesz elérhető Európában.”

Nyitókép: Yuri KADOBNOV / AFP

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. szeptember 03. 22:10
"Medvegyev: Aki ársapkát vezet be, az nem fog orosz gázt kapni " xDDDD - akkor éhen döglötök geci ruszkik!
Davidov
2022. szeptember 03. 20:31
Macigyev, szívjál gázt, orosz gázt!
Mag Ányos
2022. szeptember 03. 16:33
A fene se érti ezt a nyugatot. A politikához nyilvánvalóan kellenek célok, intézmények, emberek, stratégia, taktika, következetesség és rugalmasság, effélék. Meg kell némi ravaszság. Az EU manapság még véletlenül sem ravasz: minden lépésével, nyilatkozatával azonnal feltárja az összes lapját. És csodálkozik, hogy a másik oldal hülyére veszi. Tulajdonképpen hihetetlen, amit napi szinten látunk.
pemete jakab
2022. szeptember 03. 16:16
Medvegyev: Aki ársapkát vezet be, az nem fog orosz gázt kapni A gáz nem kőolaj, azt nem könnyű bárhova szállítani, ha nincs vezeték vagy LNG-terminál. Márpedig az oroszok nagy mennyiségű gázt jelenleg csak Európának tudnak eladni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!