Kid Rockkal fotózkodott Orbán Balázs

2022. szeptember 15. 12:51

A miniszterelnök politikai igazgatója a zenész birtokán tett látogatást Nashville-ben.

2022. szeptember 15. 12:51
null

Orbán Balázs a közösségi oldalán már korábban is beszámolt arról, hogy Nashville-be utazott „egy kedves barát meghívására”.

Csütörtökön egy újabb Facebook-bejegyzésben kiderült, hogy ez a barát nem más, az ismert zenész Kid Rock, akivel Orbán Viktor miniszterelnök politikai igazgatója egy közös fotót is készített.

A fotó mellé azt írta Orbán kísérőszövegként, hogy a „zene fővárosában, Nashville-ben” látogatást tettek Rock birtokán. De a posztból az is kiderült, hogy a zenész

Bejegyzését Orbán Balázs azzal zárta, hogy bár Kid Rock ritkán jár Európában, azért reméli, hogy egyszer ők is vendégül láthatják majd.

Nyitókép: Orbán Balázs Facebook-oldala

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. szeptember 16. 11:40
A patrióták legyenek bárhol is, megértik egymást. Pontosan azért, mert mind a hazájuk boldogulásában hisznek és ezért közdenek. Árnyalatnyni különbségek lehetnek, hogy ők vajon beleértik-e azt, hogy birodalmi módon másoktól elvegyék azt ami a másé, de az mindenképpen benne van, hogy erősnek kell lenni és ebben benne van egy kabátméretnek megfelelő kultúrális-gazdasági dominancia is. Amúgy Orbán Balázsban simán benne látom a classic rock fanatikusát. Az pedig eleve rossz ember nem lehet.
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 16. 01:03
És?
foldizs
2022. szeptember 15. 15:50
"tiszteli Magyarországot, illetve azt a munkát, amit a magyar kormány végez a nyugati értékek védelme érdekében." Ugyan fogalma sincs, ki ez a kertitörpe és honnan jött, de van az az összeg, amiért elhagyja a száját egy ilyen mondat. a.k.a. "elvesztette közpénz jellegét"
yanoo
2022. szeptember 15. 15:42
Bírom Kid Rockot, jó kis zenét tol. Azt hittem valahol Kaliforniában él., a zenéje alapján.:)))) Nashville inkább a country központja. Nem ismerem, de amit mondott , jó arcnak tűnik.Mondjuk, sok patrióta klipje van, bár Amerikában ez nem nagyon számít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!