Zubkov: Pszichológiailag nehéz volt oroszokkal dolgoznom a Fradinál

2022. szeptember 09. 08:22

A Ferencváros volt játékosát egy ukrán portál kérdezte.

2022. szeptember 09. 08:22
null

Az ukrán Sahtar Donyeck pár napja 4-1-re verte Gulácsiékat Lipcsében, írja az ulloi129.hu. Hozzátették: a Sahtar jelenlegi, a Fradi volt szélsőjét egy ukrán honlap a meccs előestéjén kérdezte, többek közt arról is, hogy milyen érzés volt a Fradiban oroszokkal együtt dolgozni.

Mint kiderült, Olekszandr Valerijovics Zubkov számára az, hogy milyen volt egy orosz edző irányítása alatt játszani az invázió kezdete után, nehéz kérdés. „Amint elkezdődött a háború, azt kértem a Fradi-vezetéstől, hogy adjanak nekem egy kis szünetet.

Egy hétig nem edzettem, lehet hogy tovább” – mesélte.

Hangsúlyozta: „Nagyon nehéz volt visszamenni a Népligetbe és látni azokat az arcokat. Természetesen

Pszichológiailag nagyon nehéz volt. Ez meglátszott a pályán nyújtott teljesítményemen is. Vártam a nyári átigazolási időszakot, hogy tárgyalhassak más klubokkal. A legfontosabb vágyam az, hogy béke legyen Ukrajnában” – szögezte le Zubkov.

Fotó: Szabó Miklós/Nemzeti Sport

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza
2022. szeptember 11. 10:49
zubi kurva nagy ukinak tartja magát: haza ment , de nem harcolni az oroszok ellen, hanem focizni.....Arról meg aljas módon fanatikusan kussol hogy fajgyűlölő kisebbségi törvények vannak érvényben (többek között a magyarok ellen) hőn szeretett naggyon "demokratikus" hazájában. Ez zubi szemében nem próbléma,ő gátlástalanul elvárta hogy M.o.-on a magyarok minden kérését teljesítsék.
istvanszluka01
2022. szeptember 11. 05:47
Zubkov is agymosott, de nála legalább érthető a zavarodottság. A többi baromnál, aki nem ukrán, de háborúzni akar, meg legyőzni egyszer és mindenkorra Oroszországot, megtiltani az oroszoknak, hogy Európába jöjjenek, elvenni az oroszok vagyonát ... semmi sem érthető.
vbandi
2022. szeptember 10. 05:52
Nem is baj, hogy elhuzott a picsába.
amca
2022. szeptember 09. 18:21
Csercseszov nem bántott téged. Ti akartátok a pofátokat a Krasznaja Plosagyba tolni. Most megkaptátok. 1 faxverő Grün elintéz benneteket. Slava Grünu !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!