Lengyel nagykövet: Nagyon Európa-ellenes kijelentés lenne, ha Letta azt közvetítené, hogy létezik első- és másodosztályú Európa

2022. szeptember 13. 11:17

Az olaszországi lengyel nagykövet reagált Enrico Letta Magyarországot és Lengyelországot leminősítő kijelentésére.

2022. szeptember 13. 11:17
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Enrico Letta, az olasz Demokrata Párt politikusa szerint jobb lenne, ha Olaszország nem tartozna Európa másodosztályába úgy, mint Lengyelország és Magyarország. Most Lengyelország, az olaszországi lengyel nagyköveten keresztül válaszolt a kritikára – írta az Il Giornale című olasz lap.

A nagykövet szerint

majd azzal folytatta, hogy „így a polgárokat is első- és másodosztályú állampolgároknak tekintené, legalábbis ezt a meggyőződést erősítené bennük”.

Nyitóképen Enrico Letta, az olasz Demokrata Párt politikusa. Fotó: STEFANO NICOLI / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Minnie
2022. szeptember 13. 19:38
Demokratikus nácifasiszta olasz bal-fasz.
mysstes
2022. szeptember 13. 13:55
Trianon? Európai érték! ja, nem... JUSTICE FOR HUNGARY!
masikhozzaszolo
2022. szeptember 13. 13:54
A Kelet-Európai állam, ha Brüsszelt támogatja, akkor elsőosztályú európai állam. Horvát, cseh, szlovén, román, bolgár. Még ha lengyel akkor is, addig ameddig Brüsszelt, Amerikát támogatja. Pénzt persze nem kap, sokan vannak, nehogy már a gazdasági fejlettsége összemérhető legyen a némettel, franciával, hollanddal.
airmax
2022. szeptember 13. 13:26
No ezek MILYEN EURÓPAI ÉRTÉKEK, hogy a libsik első és másodosztályú országokra osztják az uniót? Ez az európai értékek "rendszer szintű folyamatos megsértése". Most nyomuljunk, hogy vonják meg az uniós támogatást??????????????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!