Újra lőnek a zaporizzsjai atomerőmű közelében, nő a nukleáris katasztrófa esélye

2022. szeptember 08. 08:21

Most a folyó túlsó partján lévő Nikopol városát lövik az oroszok az ukránok szerint.

2022. szeptember 08. 08:21
null

Az Index arról tudósít, hogy újraindult a lövöldözés a zaporizzsjai atomerőmű közelében, nem sokkal azután, hogy az ENSZ atomenergia-felügyeleti szerve biztonsági zóna létrehozását sürgette a létesítmény körül a nukleáris katasztrófa megelőzése érdekében.

„Az orosz erők

– közölte a Dnyipropetrovszki terület kormányzója, Valentyin Reznyicsenko.

Dmitro Orlov polgármester szerint Enerhodar városa nemrég másodszor is orosz támadás alá került, és áram nélkül maradt, írják.

Nyitókép: Ed Jones / AFP

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarvagyoknemturista
2022. szeptember 08. 17:19
Átlátszó az amerikai szándék, érdek. Elvágni fizikailag egymástól europát és a keletet!
Highlander07
2022. szeptember 08. 16:04
"Dmitro Orlov polgármester szerint Enerhodar városa nemrég másodszor is orosz támadás alá került, és áram nélkül maradt, írják." Ez egy ostoba degenerált kretén idióta mocsok szemétláda hazug köcsög. Az ukránok lövik, hülye szerkesztő! Legalább nektek lenne annyi eszetek, hogy az igazat írjátok!
PUSZTÍTÓ.
2022. szeptember 08. 15:26
MAJOMKETRECBEN: sersem4 Cross Wire Ízisz
ThunderDan
2022. szeptember 08. 09:33
"Lőnek". Hol az alany??? Ugyebár Zaporizzsja orosz kézen van, így nem olyan bonyolult kitalálni, hogy az ukránok lövik ezt a részt. Amúgy ugye a cikk is totál konfúz... nukleáris katasztrófa veszélyével riogat, majd arról ír, hogy az oroszok (hoppá, mégis találtak alanyt?) lőnek valami várost - ami viszont baromira nem az atomerőmű ugyebár. Vicc ez az egész "újságírás"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!