Kuleba megoldása a magas rezsiszámlákra: Adjanak több támogatást, hogy minél hamarabb legyőzhessük Putyint

2022. szeptember 05. 10:40

Az ukrán külügyminiszter Twitteren fejtette ki a probléma okát és a megoldását.

2022. szeptember 05. 10:40
null

Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter szerint van megoldás az egyre növekvő árakra és rezsiszámlákra. A politikus a Twitteren fejtette ki a probléma okát és a megoldását.

A probléma oka Oroszország Európa elleni háborúja, a katonai agresszió az ukrán lakosság ellen, valamint az európai állampolgárok energiával való zsarolása – fogalmazott Dmitro Kuleba.

A külügyminiszter szerint a megoldást az jelentené, ha Ukrajna a lehető legnagyobb támogatást kapná abban, hogy minél hamarabb legyőzzék Vlagyimir Putyint, hogy az orosz elnök többet ne árthasson Európának.

 

Nyitókép: MTI/AP/Olivier Matthys 

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peterhill1125
2022. szeptember 05. 22:12
Sajnos a magyar nyelvben nincs rá megfelelő szó, nincs olyan jelző vagy szerkezet , amellyel Kuleba rémisztően ocsmány, mélyprimitívségét kifejezni lehetne. Az ütött fejű és népe egy atom-nagyhatalmat támadott meg. Ennél lejjebb nincs. És Európai vezetőkkel, akik puccsal szereztek mandátumot, belevonta az európaiakst NEM EU-S HÁBORÚJÁBA, MELYHEZ EURÓPÁNAK SEMMI KÖZE SINCS. Európának nem kell Ukrajna. Európának béke kell. A diktatórikus vezetőket erőszakkal kell leváltani. A német kűlügyi ribanc azt jelezte a németeknek, hogy ò NEM A VÁLASZTÓIT KÉPVISELI. Na, ne már! Ilyen volt Európában, Gyurcsány őszödi kijelentése. A magyar nép, mi elhajtottuk a bársonyszékből. Európából az hiányzik, ami bennünk megvan. És van Viktorunk, Schmidt Máriánk, Szíjjártó Péterünk ... Istennek hála!
vinyó57
2022. szeptember 05. 21:57
2 napja annak hogy az ukik bejelentették hogy Győztek !!!! de kit győztek le ? ,mert az oroszok még ott vannak és ha lassan is de mennek előre ha győztek akkor a legyőzött majd fizet akkor az eu-ra gondolt, legyőzték az eu-t és azért követeli innen a pénzt! ezek tényleg az eu parazitái , de ezt eleve így tervezték és brüssel beszopta
polárüveg
2022. szeptember 05. 20:57
Kuleba úr olyan, mint az egyszeri férj, akinek mindenről, még az ablaktörlőről is a női mell jut az eszébe.
APESZ72
2022. szeptember 05. 18:58
Ok, gyere ide, fogd meg a bokád és úgy megtámogatlak a bakancsommal, hogy azonnal elfelejtesz minden háborút.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!