A királyi méhész tájékoztatta a királynő méheit, hogy Erzsébet meghalt, és mostantól Károly a király

2022. szeptember 10. 14:21

„Az úrnő meghalt, de ne menj el. Az új gazda jó gazdád lesz”– a méhész ezt mondta el a több tízezer méhnek otthont adó kaptárak előtt.

2022. szeptember 10. 14:21
null

A palota hivatalos méhésze, a 79 éves John Chapple szerint ezzel egy évszázados hagyományt követtek. Chapple azt mondta, a királynő hálálhírét követő napon utazott el a Buckingham-palotába és a Clarence-házba, hogy közölje a méhekkel, mi történt. Egyben azt is elmondta nekik, hogy a gazdájuk mostantól III. Károly király – írja a 444.hu

– Chapple szerint ezt mondta el a több tízezer méhnek otthont adó kaptárak előtt, amelyekbe előtte egyesével be is kopogtatott, majd mindegyikre fekete szalagot kötött.

Chapple 15 éve dolgozott a királynő méhészeként, és azt reméli, Károly is megtartja őt. 

Nyitókép: illusztráció/ULRICH PERREY / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2022. szeptember 12. 08:26
Ugye az megvan, hogy a főispán meg a vármegye elmaradott, feudalisztikus csökevények. Ellenben a haladó nyugaton tudományosan megalapozott sebészkéssel végrehajtott, korszerű kormányzás történik. Piros libériás királyi testőrség sincs, ló vontatta hintókkal, csak a tespedt Horthy-fasiszta Magyarországon. :-)))))))))))
Krupp Skya
2022. szeptember 12. 07:34
Dupla lett.
Krupp Skya
2022. szeptember 12. 07:34
Karácsony lenne a királyi méhész, szólna a méhkirálynőnek, hogy őt kellett volna megválasztani királynak. Az meg csak nézne, hogy miket beszél ez a bolsevik ló here. Áj M Gergely Karácsony no van vóz sviming in di Balatom lék.
Vakfolt
2022. szeptember 11. 21:04
A királyi méhész, az nem a nőgyógyásza volt eddig?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!