Ukrajnából szökött tigris járja Szlovákiát

2022. szeptember 04. 19:55

Egy fotócsapda lefényképezte a kelet-szlovákiai Utcás község környékén elszabadult tigrist.

2022. szeptember 04. 19:55
null

Egy fotócsapda lefényképezte a kelet-szlovákiai Utcás község környékén elszabadult tigrist. A kép alapján egy fiatalabb állatról van szó, amely azonban ugyanolyan veszélyes lehet – figyelmeztet a szlovák rendőrség. 

A tigris egy ukrán állatkertből szökött el és a szlovákiai község környékén mozog.

A község önkormányzata a Facebookon figyelmeztette a helyieket. Arra kérik a lakosokat, hogy korlátozzák a mozgásukat és inkább tartózkodjanak otthon.

Nyitókép: Szlovák Rendőrség

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2022. szeptember 05. 00:32
Zemplénbe nem tud átmenni? Az ottani túrázók örülnének neki...
nakatomi
2022. szeptember 04. 23:47
"Egy fotócsapda lefényképezte a kelet-szlovákiai Utcás község környékén elszabadult tigrist." Nehéz nyelv a magyar. Egyetlen hiányzó névelő alpvetően megváltoztatja egy egész mondat értelmét. A fenti mondat azt jelenti, hogy a fent nevezett tigris a felvidéki Utcás község környékén szabadult el. Holott már a címből kiderült, hogy a szökevény Ukrajnában oldott kereket. A helyes mondat tehát így hangozna: "Egy fotócsapda lefényképezte a kelet-szlovákiai Utcás község környékén AZ elszabadult tigrist." Aki újságot ír, tehát a nyelv a munkaeszköze attól elvárható, hogy jól használja.
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 04. 23:00
Szegény. A mellette látható gaztól alig nagyobb. Majd jön egy Semjén féle főkeresztény, és végez vele. :((
Senki Alfonz
2022. szeptember 04. 22:04
Van akinek csak egy bunda nyersanyaga!! Mit keres errefelé, miért nem harcol Ukrajnáért??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!