Így búcsúztak el II. Erzsébettől a corgijai (videó)

2022. szeptember 19. 20:06

A kutyák a körmenetet várva búcsúztak néhai gazdájuktól.

2022. szeptember 19. 20:06
null

II. Erzsébet a lovak mellett a kutyák, köztük is a corgik szerelmese volt, így talán nem meglepő, hogy két kedvence, a Sandy és Muick névre hallgató kutyája is elbúcsúzott a királynőtől.

Sandyt és Muickot még fia, András herceg ajándékozta a néhai uralkodónak, édesanyja halála után ő vállalta a felügyeletüket is. A corgik a körmenetet várva búcsúztak néhai gazdájuktól – írja az Index.

 

@royalfamilychannel The Queen's corgis, Muick & Sandy, say their final goodbyes #Corgis #Queen #QueenElizabethII #RoyalFamily #QueensFuneral #Windsor ♬ original sound - The Royal Family Channel

 

Nyitókép: Peter Nicholls / Reuters

Kapcsolódó

 

Nem maradnak egyedül II. Erzsébet hátrahagyott corgijai. A királynő fia és egykori felesége gondoskodnak a kutyákról. Bővebben...

A királynő fia és egykori felesége gondoskodnak a kutyákról.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. szeptember 19. 22:18
A kutyák és lovak megérzik, ha gazdájuk távozik az élők sorából. Rossz lehet nekik is.
annamanna
2022. szeptember 19. 21:29
Állítólag valamelyik inasról kiderült, hogy kínjában alkohollal itatja a kutyákat, mert harapósak (legalábbis gyakran belekaptak a vendégek ruháiba, lábába) és senkinek sem volt szabad őket fegyelmezni. A probléma oka, hogy a corgi pásztorkutya. Vadászkutyával nem lettek volna ilyen gondok, de Erzsébetnek pont a terelőkutya tetszett. A kutyák neveletlensége viszont mindenképpen furcsa.
Akitlosz
2022. szeptember 19. 21:17
"A kutyák a körmenetet várva búcsúztak néhai gazdájuktól." Az nem körmenet volt, a koporsót vitték a templomba.
szodabár
2022. szeptember 19. 21:08
A kiskutyák mellett a pónija is várta. Nagyon aranyosak voltak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!