Putyin: Kudarcot vallott a Nyugat villámháborús terve

2022. szeptember 12. 15:14

Az orosz elnök szerint megfelelően védekeztek a „pénzügyi és technológiai agresszió ellen”.

2022. szeptember 12. 15:14
null

Nem bizonyult sikeresnek a Nyugat „gazdasági villámháborúja” Oroszország ellen – ezt mondta hétfőn Vlagyimir Putyin a RIA Novosztyi szerint. Az orosz elnök azt mondta, hogy Oroszország megfelelően védekezett a „pénzügyi és technológiai agresszió ellen”, és megvédte a saját iparát, vállalkozásait. 

Megakadályoztunk egy gyors gazdasági hanyatlást, és az inflációt is gyorsan stabilizálni tudtuk”

– mondta Putyin, hozzátéve azt is, hogy szerinte az év végén már csak 12 százalékos lesz az infláció, és júliusban már csak 1,9 százalékos volt a GDP-csökkenés, a júniusi 2,4 százalékhoz képest.

Nyitókép: Mikhail Klimentyev / Sputnik / AFP

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gecorbi
2022. szeptember 13. 08:57
Nem az apád fasza,.bűzös, agresszív Vladolf Fuckin
Zolotarjov
2022. szeptember 12. 19:06
Hogy is mondták a lippschikék? Hogy az oroszok max két hónapig bírják a szankciókat. Hát talán mégse..:)
Ferer
2022. szeptember 12. 17:53
Ez megbolondult. A villámháborús terve neki vallott kudarcot már március legelején. Ha erős lenne az orosz hadsereg 1 hét alatt bevették volna kiyevet, zelenszkij elnököt elmozdítottátok volna, és már bábakormánya lenne ukrajnának. Szerencse hogy Putyin már 70 valahány éves és mint tudjuk senki se el örökké. Remélhetőleg rákos lesz vagy elviszi az agyvérzés mielőtt beüt a fagyhalál Európába.
files32
2022. szeptember 12. 17:12
Még jó hogy Putyesz nem vallott kudarcot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!